Η Βlake Lively φοράει φόρεμα του 1999 και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της

H Blake Lively μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα με τις στιλιστικές της επιλογές στο κόκκινο χαλί αλλά και εκτός αυτού. Πριν λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός έκανε ακόμα μια σέξι εμφάνιση επιλέγοντας ένα Versace φόρεμα από την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή κολεξιόν του 1999.

Η ηθοποιός επέλεξε αυτό το slip dress που έχει γράψει ιστορία και παλαιότερα είχαν φορέσει πολλές celebrities.

Nα σας θυμίζουμε πως το 1999 που

βγήκε η συγκεκριμένη κολεξιόν με τα ασημί slip dresses είχε γίνει ένας χαμός στον χώρο της μόδας και όλοι ήθελαν να αποκτήσουν και να φορέσουν αυτό το φόρεμα. Η Kate Moss και η Naomi Campbell ήταν δύο από τα supermodels που είχαν φορέσει κάποια από τα slip dresses που είχε λανσάρει ο οίκος.

Η Blake Lively ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με Lorraine Schwartz κοσμήματα και χρυσές γόβες Christian Louboutin. Η ίδια έχει τεράστια αδυναμία στον γνωστό σχεδιαστή παπουτσιών (και εκείνος της έχει) και στο σπίτι της έχει εκατοντάδες παπούτσια Louboutin.

H ηθοποιός συνδύασε το look της με έντονες μπούκλες στα μαλλιά της και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Η ίδια δεν επέλεξε τυχαία το ασημί αυτό φόρεμα για να πάει σε event του οίκου Versace καθώς αυτό το χρώμα είναι ένα από τα πιο δυνατά της σεζόν και συγκεκριμένα είναι η πιο hot μεταλλιζέ απόχρωση.

Tip! Όπως θα δεις και στο look της Blake Lively η ίδια κάνει έναν ανατρεπτικό συνδυασμό φορώντας ασημί φόρεμα με χρυσά παπούτσια. Να σας ενημερώσουμε λοιπόν πως φέτος αυτό το πάντρεμα των μεταλλιζέ αποχρώσεων είναι must και φοριέται πολύ!

Διαβάστε ακόμα: Δες 12 χειμερινά casual σύνολα για να φορέσεις από αύριο μέχρι και τα Χριστούγεννα! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα