Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model!

Το αποψινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model τα είχε όλα! Αρχικά περίμενε μια έκπληξη τις παίκτριες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική 8αδα.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου τις επισκέφθηκε στο σπίτι όπου και μένουν για να τους ανακοινώσει μια σημαντική αλλαγή που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Σε ένα δωμάτιο ήταν όλα τα κορίτσια που αποχώρησαν από το GNTM και οι διαγωνιζόμενες από την τελική 8αδα έπρεπε να ψηφίσουν τρεις από αυτές για να επιστρέψουν στο σπίτι.

Οι παίκτριες προσπαθησαν να αφήσουν πίσω τους τις φιλίες και να ψηφίσουν αντικειμενικά.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων η Έλενα Χριστοπούλου ανακοίνωσε πως στο σπίτι του ριάλιτι επιστρέφουν η Αγάπη, η Άννα και η Έλντα!

Στη συνέχεια κάποιες από τις διαγωνιζόμενες τα “έβαλαν” με την Ξανθούλα μετά την αποκάλυψη της πως δεν περνάει καλά στο σπίτι του ριάλιτι. Η Εβελίνα έκανε γνωστό πως στο παρελθόν η Ξανθούλα της εξομολογήθηκε ότι δέχτηκε αρνητικά σχόλια από την Εύη και τη Μικαέλα. Η δεύτερη ακούγοντας τα όσα είπε η Εβελίνα ενοχλήθηκε και έσπευσε να τονίσει πως ποτέ δεν σχολίασε την Ξανθούλα.

Λίγο αργότερα θέλησε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πήγε να τη βρει για να συζητήσουν. Ωστόσο, στο τέλος της κουβέντας τους η Ξανθούλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς ανέβηκε το ζάχαρο της, κάτι που την ανάγκασε να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Φυσικά, ακολούθησε η φωτογράφηση αποχώρησης και στη συνέχεια τα σχόλια των κριτών, οι οποίοι αποφάσισαν ποιο μοντέλο δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Τις τρεςι χειρότερες φωτογραφίες τις είχαν η Αγάπη, η Μικαέλα και η Εύη και τελικά από το GNTM αποχώρησε η πρώτη!


View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Dec 3, 2018 at 1:55pm PST

Διαβάστε ακόμη;

GNTM: Αποχώρησε η Ξανθούλα λόγω προβλήματος υγείας!

Keywords
Τυχαία Θέματα