Προβλέψεις Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία είναι το δυνατό σας κομμάτι και σήμερα θα καλλιεργήσετε τις σχέσεις σας σε όλους τους τομείς, τόσο επαγγελματικούς, όσο φιλικούς και ερωτικούς. Και θα πάνε όλες τέλεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας περάσουν πολλές σκέψεις από το μυαλό, εξαιτίας μιας συζήτησης που θα έχετε σήμερα με έναν συνάδελφό σας. Αυτή θα σας ρίξει ψυχολογικά αρκετά, όμως σύντομα θα πιστέψετε και πάλι στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ότι είστε όλη μέρα μέσα στα νεύρα και όλα σας φταίνε το ξέρετε και μάλιστα πολύ καλά. Τα άτομα που σας περιβάλλουν όμως δεν αντέχουν

αυτή την κατάσταση. Μπορεί να έχετε τα προβλήματα σας αλλά δεν γίνεται όλη μέρα να μιλάτε μόνο για αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γνωριμία και ένα έντονο φλερτ θα σας σήμερα και όπως είναι λογικό θα ανέβετε ψυχολογικά. Προσπαθήστε όμως να μην πέσετε με τα μούτρα αλλά να το πάτε χαλαρά.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να μην πιεστείτε για κάτι που δεν θέλετε να κάνετε στη δουλειά σας. Εξηγήστε το στο αφεντικό σας και σίγουρα θα σας καταλάβει. Με το ζόρι άλλωστε δεν γίνεται τίποτα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τους γύρω σας για να επιτύχετε έναν κοινό στόχο. Η βοήθεια των άλλων είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε, αρκεί να μείνετε εστιασμένοι σε αυτό που έχετε στοχεύσει για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Η υγεία σας προέχει και αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα καλό θα είναι να πάτε σε έναν γιατρό και να αφήσετε τα πείσματα. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που βλέπετε ότι παραμένουν στάσιμες και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Μιλήστε και με άτομα που εμπιστεύεστε για να σας βοηθήσουν να πάρετε μια σωστή απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να την περάσετε με το ταίρι σας και να κάνετε πράγματα τα οποία σας έχουν λείψει και να αναπολήσετε παλιές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι παρορμητικές αποφάσεις είναι ικανές να σας οδηγήσουν σε άγνωστα μονοπάτια που ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αδιαφορήσει εδώ και καιρό θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια και θα πρέπει να λυθούν εδώ και τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα κάτι θα σας πιέσει και θα σας αγχώσει στη δουλειά με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αποδώσετε.Αν είναι εύκολο ζητήστε ένα ρεπό να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα