Η Βάνα Μπάρμπα αρνήθηκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο»

Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στο κίνημα Metoo αλλά και στις δηλώσεις που έκανε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη φυλακή.

«Εμένα θα μου επιτρέψετε να μην πω πολλά γι’ αυτό για το Metoo. Είμαι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της, έτσι είμαι πάντα με τη γυναίκα. Πάντα με ρωτάτε αν μετάνιωσα για δηλώσεις μου. Γιατί πρέπει να μετανιώσω; Να μετανιώσω για κάτι που πιστεύω.

Στη σημερινή εποχή επιτρέπεται να μπει φως σε κάποια γεγονότα.

Εγώ είμαι εναντίον της υπερβολής. Καταντά να γίνει άτσαλο. Δεν θέλω να τρομάξουμε τους άνδρες, να μην φοβηθούν να φλερτάρουν τη γυναίκα. Το ότι η γυναίκα σήμερα μπορεί να μαρτυρήσει την κακή συμπεριφορά του αρσενικού είναι υπέροχο και αυτονόητο αλλά μη φτάσουμε στην άλλη όχθη», ανέφερε, μεταξύ άλλων η ηθοποιός για το Metoo.

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις δηλώσεις που έκανε, η Βάνα Μπάρμπα αρνήθηκε να τοποθετηθεί, λέγοντας: «Γιατί έτσι αισθάνομαι. Είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα, μετά την αποχώρηση από το J2US

 Αποκάλυψη στο Πρω1νό: Αυτός είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής που μπαίνει στο Survivor

Μαρίνα Πατούλη: Η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη για τη συμμετοχή της στο J2US

Keywords
Τυχαία Θέματα