Η Μίμη Ντενίση για τις φήμες που την ήθελαν σε κόντρα με την Άννα Βίσση και την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Με αφορμή τη πολυαναμενόμενη ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στα τέλη του Δεκέμβρη, η Μιμή Ντενίση παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (15/11) συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Mega, «Πάμε Δαναή» και στον Άρη Καβατζίκη.

Η ηθοποιός, εκτός από την ταινία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην Δανάη Μπαρκά, την οποία γνωρίζει από μικρό παιδάκι, αλλά και στις φήμες που την ήθελαν στο παρελθόν να βρίσκεται σε κόντρα τόσο με την Άννα Βίσση, όσο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για

την Δανάη Μπάρκα αλλά και την παρουσία της στην τηλεόραση, η Μιμή Ντενίση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση έκανε πολύ καλό και βοήθησε πολύ σε σχέση με το body shaming. Έχει θάρρος και υπερηφάνεια. Γνωρίζω τη Δανάη από παιδάκι, τις τσάκωνα μαζί με τη Μαριτίνα, ξημερώματα, στην κουζίνα στο εξοχικό μας να τρώνε γιουβαρλάκια».

Η Μίμη ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον δημοσιογράφο, πως ο κόσμος είχε για εκείνη την εντύπωση ότι είναι μια γυναίκα που ξυπνάει βαμμένη και χτενισμένη. Ενώ δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έγραφαν για μυθιστορηματικούς έρωτες με ανθρώπους που δεν υπήρξε πότε σε σχέση.

«Ο κόσμος νόμιζε πως ήμουν πολύ κοσμική, πως ξυπνάω βαμμένη και χτενισμένη. Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ. Διάβασα για έρωτά μου με κάποιον πολύ κανονικό άνθρωπο, ονόματι Νίκο, με φαλακρίτσα και ότι πήγαινα σε ταβέρνες μαζί του και χόρευα στα τραπέζια. Τηλεφώνησα στον αρχισυντάκτη κι εκείνος μου είπε “τι να κάνω βρε Μιμή; Έχω και παιδιά, πως θα ζήσω;”. Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση ή ότι υπήρχε φοβερή έχθρα με την Αλίκη, είναι όλα αστικοί μύθοι», ολοκλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της, μετά την αποχώρηση από το J2US

Αποκάλυψη στο Πρω1νό: Αυτός είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής που μπαίνει στο Survivor

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από πρόσωπο της πολιτικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα