Γεράσιμος Χουλιάρας: «Εάν δεν πήγαινα με το ζόρι για εξετάσεις, σήμερα δεν θα ζούσα»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γεράσιμος Χουλιάρας,  ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Eάν δεν πήγαινα χτες με το ζόρι για εξετάσεις σήμερα δεν θα ζούσα για να σας γράψω 2 κουβέντες Πρόληψη = Ζωή. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω τίποτα άλλο μόνο ότι γράφω λέξεις επικοινωνώ είμαι ζωντανός. Συγνώμη για την ενόχληση

και ευχαριστώ που το διαβάσατε», έγραψε στην δημοσίευση του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Mega Καλημέρα“, ανέφερε: «Αυτό που συνέβη είναι ότι κλειστήκαμε δύο χρόνια με τον κορονοϊό στα σπίτια μας, δεν πηγαίναμε στα νοσοκομεία, δεν κάναμε προληπτικές εξετάσεις, οπότε τώρα που βγήκαμε έξω, περπατάμε και κατάλαβα ότι είχα πρόβλημα στο περπάτημα . Το άφησα και αυτό και για αρκετούς μήνες, ταλαιπωρούμουν, έκανα εικασίες και δεν ήξερα τι συνέβαινε. Τα τελευταία δέκα χρόνια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον καρκίνο, όποτε εκεί πήγε το μυαλό μου και ασφαλώς  φοβόμουν να κάνω πάλι εξετάσεις».

Τέλος δήλωσε: «Έκανα λάθος, αντί να κάνω το σεισμολόγο, έκανα το γιατρό. Δύο χρόνια τώρα που χειροτέρευε η κατάσταση με το καρδιολογικό μου, εγώ νόμιζα ότι ήταν από το θυροειδή γιατί είχα καρκίνο στο λάρυγγα. Νόμιζα ότι ήταν κάτι συνηθισμένο, κάτι που είχα, αλλά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ επικίνδυνο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τους γιατρούς. Πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ επιστήμονας είμαι, αλλά δεν μπορούμε να το πάμε έτσι. Πρέπει να ακούμε τους ανθρώπους που ξέρουν, μόνο αυτοί μπορούν να μας βοηθήσουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Μάρια Τζομπάνακη: Αποκάλυψε πως ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποστομωτική απάντηση στον Γιώργο Λέφα μέσα από τη φυλακή, μετά τις δηλώσεις του

Μαίρη Μπάρκουλη: Έξω φρενών με τη Δέσποινα Βανδή – «Χαλαρώστε και σταματήστε να τραμπουκίζετε τον γιο μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα