Η Τζούλια Νόβα “καρφώνει” την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στην τηλεόραση”

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ψάχνει μεγάλο σπίτι για να χωρέσουν τα ρούχα της!

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/10) στην εκπομπή Pop Up σχολίασαν τα όσα είπε η Τζούλια Νόβα και η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε κατά της. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι δηλώσεις της είναι προκλητικές, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν οικονομικές δυσκολίες.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η δημοσιογράφος. 

Ο δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησε την Τζούλια Νοβά σε βραδινή της έξοδο και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

Η Τζούλια Νόβα απάντησε στα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη και “κάρφωσε” την παρέα του Pop Up. “Εγώ δεν είπα κάτι για να παρεξηγηθεί. Η συγκεκριμένη παρέα ίσως να μην έχει καλούς τρόπους. Η δήλωση μου συζητήθηκε με έναν τελείως άκομψο τρόπο. Στεναχωρέθηκε και θύμωσε η μητέρα μου και είμαι και εγώ θυμωμένη. Στη συγκεκριμένη εκπομπή ποτέ δεν θα έδινα συνέντευξη. Και ούτε και σε κανέναν δεν θα συνιστούσα να δίνει συνεντεύξεις εκεί. Η συγκεκριμένη παρέα είναι ακατάλληλη. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στην τηλεόραση”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο “Πάμε Πακέτο” με γνωστή Ελληνίδα! 

Μάρκος Κατσίμης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του 

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Σάλτη για την ενδοοικογενειακή βία που υπήρχε στο σπίτι της

Keywords
Τυχαία Θέματα