Όλα για την επιδερμίδα: Η Θεανώ Μπέλλα εντόπισε τα 3 βασικά λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε αμέσως!

Η Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός της Φαίης μας και της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι εκείνη που φροντίζει ώστε κάθε πελάτισσά της να αποκτά την πιο λαμπερή και γεμάτη υγεία επιδερμίδα.

Σε μια από τις τελευταίες μας συναντήσεις μας αποκάλυψε τα 3 βασικά λάθη που κάνετε οι περισσότερες  στην περιποίηση της επιδερμίδας σας και πρέπει να σταματήσετε αμέσως τώρα. 

Ποια είναι; Δείτε τα στη συνέχεια:

Λάθος 1ο: Χρησιμοποιείτε αντηλιακό μόνο το καλοκαίρι:  Πρέπει να εφαρμόζεται

την αντηλιακή σας κρέμα καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ναι, ακόμα και μέρες σαν τη σημερινή που είναι μουντή και βροχερή.

Η μεγαλύτερη βλάβη στο δέρμα προέρχεται από τις υπεριώδεις ακτίνες οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση δέρματος. Υπάρχουν πολλές ενυδατικές κρέμες με SPF, καθώς και κάποιες κρέμες με χρώμα που έχουν και αντηλιακή προστασία και μπορούν στην καθημερινότητα να αντικαταστήσουν το μέικ απ, προστατεύοντας παράλληλα την επιδερμίδα μας.

Λάθος 2ο: Δεν καθαρίζετε το πρόσωπο σας παρά μόνο όταν έχετε απλώσει προϊόντα μακιγιάζ. Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο βήμα τόσο της πρωινής και της βραδινής ρουτίνας περιποίησης ακόμη κι αν δεν έχετε ίχνος μακιγιάζ. Ξεκινάτε με το γαλάκτωμα και ακολουθεί πάντα η σωστή τονωτική λοσιόν.

Είναι ο μόνος τρόπος να επαναφέρετε το φυσιολογικό ελαφρά όξινο pH στην επιδερμίδα. Πολύ σημαντικό είναι να αλλάζετε κάθε φορά πετσέτα αφού μετά την πρώτη χρήση αρχίζει και συγκεντρώνει μικρόβια. Είναι καλύτερο και πολύ πιο ασφαλές να χρησιμοποιείτε χαρτομάντιλα μια χρήσης και να  ταμπονάρετε και όχι να τρίβετε με αυτά το πρόσωπο μέχρι να απομακρύνετε τελείως την υγρασία.

Λάθος 3ο. Ακολουθείτε τη ρουτίνα περιποίησης ή τις θεραπείες που εφαρμόζει η κολλητή σας. Προσοχή: Δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες ανάγκες στην επιδερμίδα τους, ακόμα κι αν εκ πρώτης όψης έχουν παρόμοιο τύπο δέρματος.

Τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε και οι μέθοδοι που εφαρμόζετε καλό είναι να έχουν προταθεί από εξειδικευμένους ανθρώπους και όχι από φίλους, από διαφημίσεις, ή από το Internet.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το μανικιούρ της Gwen Stefani την ημέρα των αρραβώνων της μας θυμίζει την punk εποχή της!

Μπορείτε να βάφετε τα μαλλιά σας βρεγμένα ή όχι; Οι ειδικοί σας λύνουν την απορία σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα