Η Τζούλια Καραγιάννη είναι ξανά ερωτευμένη! Τι αποκάλυψε στο Instagram;

Πρόκειται για ένα μοντέλο που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power Of Love. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, η οποία μέσα στο παιχνίδι διατηρούσε δεσμό με τον Μιχάλη Κάββαλο. Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού η Τζούλια έφυγε αμέσως για τη Μύκονο, ενώ ο Μιχάλης παρέμεινε στην Αθήνα. Έτσι, οι πληροφορίες για τον χωρισμό τους έδιναν και έπαιρναν και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Μετά την είδηση ότι το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, ο Μιχάλης δήλωσε:

«Τελειώνοντας το παιχνίδι αντίκρισα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις, γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφός μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mixalis Kavvalos official (@mixaliskavvalos) στις 7 Ιούλ, 2018 στις 3:55 πμ PDT

Στην συνέχεια η Τζούλια, έκανε unfollow τον πρώην σύντροφό της από το Instagram, ενω διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Μάλιστα, επιβεβαίωσε τον χωρισμό γράφοντας: «Εγώ το είπα. Ο καιρός θα δείξει πολλά».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ‘Τζούλια Καραγιάννη’ (@julia_karagiannh.official) στις 22 Οκτ, 2018 στις 10:05 πμ PDT

Τώρα φαίνεται πως η πρώην παίκτρια του Power Of Love, είναι ξανά ερωτευμένη, με άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε διαδικτυακή πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου, απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και στην ερώτηση «Είσαι ελεύθερη;», απάντησε «Όχι δεν είμαι», ενώ στην ερώτηση: «Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον Μιχάλη ή γενικά με κάποιον πρώην;», απάντησε: «Όχι καμία».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Η αλλαγή που έκανε στην εξωτερική του εμφάνιση και εντυπωσίασε τη Φαίη!

Keywords
Τυχαία Θέματα