Η τυχαία συνάντηση της Φαίης με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο αεροπλάνο!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος μέσω skype στο Πρω1νό την Παρασκευή. Πριν ξεκινήσει όμως την κουβέντα μαζί του, η Φαίη μας, δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε μια ωραία κίνηση του τραγουδιστή από το παρελθόν, που της έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε μια πτήση και η Φαίη μας ήταν με τους γιους της, ωστόσο οι θέσεις ήταν κλεισμένες έτσι που ο ένας μικρός ήταν λιγάκι απομακρυσμένος από τους υπόλοιπους. Ο Θοδωρής Μαραντίνης που έτυχε να βρίσκεται και εκείνος στο αεροπλάνο του έδωσε τη θέση του!

“Θέλω

να σας περιγράψω ένα σκηνικό στο αεροπλάνο τις καλές εποχές που ταξιδεύαμε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μπαίνω στο αεροπλάνο με τα δύο αγόρια μου. Ο Θοδωρής καθόταν στην τελευταία θέση και έτυχε και εμείς να είμαστε πίσω πίσω. Φτάνουμε στις θέσεις και μας είχαν χωριστά”, ξεκίνησε να λέει η Φαίη μας.

“Απλώς επειδή πιάσαμε κουβέντα με τον μικρό και ο άλλος ήταν παραμερισμένος δίπλα, είπα να καθίσουν σε μια σειρά και πήγα εγώ δίπλα. Ξέρω πως είναι αυτά, το έχω ζήσει”, συνέχισε την ιστορία ο frontman των Onirama.

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor: Ποιος είναι ο επικρατέστερος εργένης για το ριαλιτι στον Alpha, μετά τον Ντάνο;

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz παίρνει διαζύγιο μετά από 10 χρόνια χωρισμού!

Η απάντηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα αρνητικά σχόλια μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της! 

Keywords
Τυχαία Θέματα