Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια!

Παντρεύτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας υπό άκρα μυστικότητα στην Ύδρα ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι είναι τέσσερα χρόνια μαζί και ενώθηκαν με πολιτικό γάμο σε μεγάλο ξενοδοχείο του νησιού.

Κουμπάροι ήταν το σχεδιαστικό δίδυμο ΜiRo, οι οποίοι έφτιαξαν και το νυφικό της όμορφης ηθοποιού. Ένα μεταξωτό μακρύ slip dress κεντημένο με πολλών ειδών δαντέλες σε off-white απόχρωση και αναφορές από τη δεκαετία

του.

Τον γάμο πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής, ενώ δίπλα στο ζευγάρι βρέθηκαν καλοί τους φίλοι και συγγενείς που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τους τιμήσουν στη χαρά τους.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της. Σε αυτή τη βλέπουμε ντυμένη νύφη μέσα στην εντυπωσιακή δημιουργία, ενώ στο πλευρό της έχει τον -σύζυγό της πια-, Κωστή Μαραβέγια ο οποίος επέλεξε ένα κοστούμι σε burgundy χρώμα.

Δείτε τη φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο του:

View this post on Instagram

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Διαβάστε ακόμα:

Σωτήρης Λαφαζάνης – Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τον «Αρχάγγελο» -Τα μηνύματα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και της Νατάσας Μποφίλιου

Σασμός – Δανάη Παππά: Το spoiler για τη σχέση της Θεοδώρας με τον Πετρή και τον Γιώργη

Ελένη Μενεγάκη: Χαμός στην εκπομπή – Τα νεύρα του Κουτσογιαννόπουλου και το “ατύχημα” του Πούμπουρα

Keywords
Τυχαία Θέματα