Γιώργος Μαυρίδης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Κρίστης Καθάργια στη Μόλυ

Μία μεγάλη απώλεια βιώνουν τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια, καθώς η πολυαγαπημένη σκυλίτσα του παρουσιαστή, η Μόλυ, πέθανε. Ο Γιώργος Μαυρίδης έτρεφε μεγάλη αγάπη για τη Μόλυ, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ήταν αχώριστοι.

Την ίδια αγάπη για τη Μόλυ απέκτησε στην πορεία και η Κρίστη Καθάργια, η οποία είχε την χαρά να ζήσει αξέχαστες στιγμές μαζί της. Συνεπώς, η ίδια είναι συντετριμμένη από αυτή την απώλεια. Θέλοντας να την αποχαιρετήσει δημόσια, η Κρίστη

Καθάργια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Η πρώτη μας φωτογραφία. Αγάπη μου! Η πρώτη που με δέχτηκε στην οικογένεια και με αγάπησε εσύ ήσουν. Η πρώτη που αγάπησα κι εγώ εσύ ήσουν. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα, μαζί, στην αρχή ήμασταν τρεις μετά γίναμε πέντε και ήμασταν σε όλα όλοι μαζί!

Και όταν έλειπαν όλοι… το καλύτερο μας… Αγάπη μου. Οι δυο μας ξαπλωμένες στο πάτωμα. Με άκουγες, με μαλάκωνες. Δε πέρασε μέρα χωρίς να αγκαλιαστούμε. Μέχρι χθες. Έναν ολόκληρο, τόσο γεμάτο, όμορφο κύκλο όσο τον δικό σου. Αυτό εύχομαι. Ξεκούρασου κορίτσι μου. Σ’ αγαπώ με όλη μου την ψυχή», ήταν τα λόγια της Κρίστης Καθάργια στην ανάρτησή της.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κρίστη Καθάργια:

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristi Kathargia (@kristyandthekid)

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Χαμός στην εκπομπή – Τα νεύρα του Κουτσογιαννόπουλου και το “ατύχημα” του Πούμπουρα

Θεοφανία Παπαθωμά για Γρηγόρη Πετράκο: «Τα κάνει αυτά γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο»

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Οι πρώτες φωτογραφίες του νιόπαντρου ζευγαριού μετά τον γάμο του

Keywords
Τυχαία Θέματα