Ίαν Στρατής: Το μήνυμα μετά τη νίκη του στο Your Face Sounds Familiar!

Ο Ίαν Στρατής φέτος είχε εκπλήξει τους πάντες μέσα από τις μεταμορφώσεις του και τις ερμηνείες του στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar. Έπειτα από τρεισήμισι μήνες αδιάκοπης δουλειάς για το show του ΑΝΤ1 ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναδείχθηκε στον μεγάλο νικητή της πέμπτης σεζόν του show. Μαζί του στην τετράδα των φιναλίστ βρέθηκαν οι επίσης εξαιρετικοί Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή και Κατερίνα Στικούδη που χάρισαν αξιομνημόνευτες στιγμές στους τηλεθεατές.

Ο Ίαν Στρατής

έδωσε τον καλύτερό του εαυτό έδωσε στη σκηνή του YFSF ως Bruno Mars και συγκίνησε με την ερμηνεία του. Αυτή ήταν και η τελευταία μεταμφίεση του για το show και αυτή που τον οδήγησε στην κορυφή του. Ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του από τον ίδιο ως Bruno Mars γράφοντας: Μια Υπέροχη εμπειρία μόλις τελείωσε. Έχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ αλλά πράγματι το εννοώ μέσα από τη καρδιά μου! #yfsf#winner #Thankyouall

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια Υπέροχη εμπειρία μόλις τελείωσε.Εχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ αλλά πράγματι το εννοώ μέσα από τη καρδια μου! #yfsf #winner #Thankyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian C. Stratis (@ianstratisnotofficial) στις 5 Μάι, 2019 στις 3:04 μμ PDT

Ποιος ήταν ο λόγος που χάσαμε τα ίχνη του για λίγο καιρό;

Τον τραγουδιστή τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο X Factor και ξεχώρισε για τις αναπάντεχες αντιδράσεις του και τον ροκ χαρακτήρα του, φέτος πιο ώριμος απέδειξε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που αν διαχειριστεί σωστά τις ευκαιρίες που θα του έρθουν και δουλέψει μπορεί να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μουσικής.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του και τους λόγους που για λίγο καιρό χάσαμε τα ίχνη του ο Ίαν Στρατής είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Είχα τους Madstreet, είχα την μπάντα μου, κάτι έγινε και τα παιδιά ήθελαν να κάνουν άλλα πράγματα, είχαν τις σχολές τους και δεν κάναμε τελικά αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Τελικά δεν έγινε κάτι και τώρα ξεκινάω πάλι μόνος μου. Ήμουν ήδη στη Feelgood και είμαι ακόμα. Ο λόγος που δεν βγήκε κάποιο τραγούδι είναι ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι. Δεν ήμουν κι εγώ έτοιμος. Γιατί άλλαξα πορεία. Από τους Madstreet που παίζαμε rock/metal, τώρα είμαι σε τελείως άλλη κατεύθυνση pop/soul”.

Διαβάστε ακόμα: Μαριάννα Τουμασάτου: Αποκαλύπτει τι άλλαξε με τη μητρότητα και το λόγο που λέει ανοιχτά την ηλικία της

Keywords
Τυχαία Θέματα