Προβλέψεις Δευτέρα 6 Μαίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να παίρνετε κάποιες από τις απαντήσεις αλλά και τις εξηγήσεις που εδώ και καιρό θέλατε. Η θετική σας διάθεση παραμένει ακλόνητη και σας βοηθά στο να οργανώσετε σωστά τα επόμενα βήματα, τα οποία θα οδηγήσουν σε μια πολύ θετική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Επειδή η ιστορία συνήθως επαναλαμβάνετε να θυμάστε πως οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν ακόμα κι όταν το θέλουν. Καλό είναι όταν οι αποφάσεις σας δεν εξαρτώνται μόνο από εσάς να λαμβάνετε υπόψη σας και το χαρακτήρα των άλλων, καθώς και το δείγμα γραφής

που έχουν δώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ένα ευχάριστο νέο που αφορά στα επαγγελματικά σας, σας αναπτερώνει το ηθικό και σας κάνει να κάνετε ξανά νέα σχέδια και όνειρα. Αυτό που θα πρέπει να οργανώσετε είναι ο χρόνος σας αλλά και οι προτεραιότητές σας ώστε να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας ότι σας ανατεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η εβδομάδα ξεκινά με μια νέα πρόκληση και εσάς να προσπαθήσετε για άλλη μια φορά να αποδείξετε την αξία σας. Να θυμάστε πως σας αγαπούν πραγματικά αυτοί που επισημαίνουν τις αδυναμίες σας και όχι αυτοί που θέλουν μόνο να σας κολακεύουν χωρίς να σας λένε πάντα την αλήθεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θα μπορούσε να είναι μια Δευτέρα σαν όλες τις άλλες, όμως αυτή τη φορά το σύμπαν μοιάζει να έχει συνωμοτήσει μαζί σας και η τύχη είναι με το μέρος σας ακόμα και στις περιπτώσεις που εν γνώσει σαν παίρνετε ρίσκα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είστε και άψογα προετοιμασμένοι για κάθε σας κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας βάλει σε πειρασμό να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, όμως παραμένετε προσγειωμένοι και με τη λογική που σας διακρίνει ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά και δεν δράτε παρορμητικά. Αυτό, όπως πάντα, σας βγαίνει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Υποψιάζεστε κάτι εδώ και καιρό, αλλά αυτές τις μέρες θα έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε θα επιβεβαιώσετε τι ισχύει και τι όχι. Μη βιαστείτε να μιλήσετε ή να πάρετε θέση αν δεν είστε βέβαιοι για το τι θέλετε να πείτε. Συναισθηματικά η ημέρα θα έχει σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι αποφάσεις που έχετε πάρει θα φέρουν μια σειρά από αλλαγές που έχετε ήδη δρομολογήσει και θα ολοκληρώσετε στο άμεσο μέλλον. Κάποιες από αυτές δεν σας είναι ευχάριστες, αλλά πιστεύετε πως όλα αυτά θα είναι για καλό και θα οδηγήσουν σε μια κατάσταση που θα είναι πολύ καλύτερη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τη μία σας πιάνει η γνωστή σας αισιοδοξία και νιώθετε πως και ο κόσμος να γκρεμιστεί εσείς θα τον ξαναχτίσετε σε μια νύχτα και την άλλη πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Βρείτε μια χρυσή ισορροπία για να μπορέσετε να πορευτείτε με ψυχική ηρεμία. Η δημιουργική σας διάθεση είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, αλλά για να καταλάβετε τι ακριβώς φταίει πρέπει να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά, τις κεραίες σας ενεργοποιημένες και να καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων ώστε να σας εκμυστηρευτούν την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα ξεκινά με το θετικό πρόσημο που έχει κλείσει η προηγούμενη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι εξίσου απαιτητική. Το γεγονός πως ότι και να καταφέρνετε βάζετε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά κάποιες φορές σας εξαντλεί, αλλά το απολαμβάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ότι και να μάθετε δεν πρόκειται να… ψαρώσετε, αφού είστε πλέον καλά προετοιμασμένοι για τις εξελίξεις που έρχονται. Το θετικό είναι πως είστε ρεαλιστές έτσι ούτε μεγαλοποιείτε προβλήματα, αλλά ούτε κάνετε πως δεν υπάρχουν. Έχετε βρει τον τρόπο να τα αντιμετωπίζετε.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα