Η συνεργασία της χρονιάς έρχεται και θα συζητηθεί

Η πιο διάσημη οικογένεια του Hollywood θα μας απασχολεί απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα για πολλά χρόνια ακόμη. Τι ποια οικογένεια; Οι Kardashian-Jenner φυσικά. Ένα νέο λανσάρισμα, μια προκλητική φωτογράφιση, μια αλλαγή στα μαλλιά, ένας χωρισμός και ένα γάμος θα γίνεται με αποτέλεσμα το Instagram να αναστατώνεται και εκείνες να συγκεντρώνουν likes και εκατομμύρια δολάρια παράλληλα.

Ήδη η Kylie

είναι η πιο νέα, αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος και αυτό χάρη στη σειρά μακιγιάζ που φέρει το όνομα της. Η αδερφή της Kendall είναι διάσημο μοντέλο που μπορεί να μην έχει παρόμοια περιουσία αλλά δεν τα πάει κι άσχημα. Το περίεργο μέχρι τώρα είναι ότι οι δυο τους δεν έχουν συνεργαστεί. Δεν έχει φωτογραφηθεί δηλαδή η Kendall με τα προϊόντα της Kylie και πολλά έχουν ειπωθεί. Ήρθε η στιγμή όμως να λυθεί το μυστήριο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TRENDMOOD (@trendmood1) στις 12 Μάρ, 2019 στις 8:06 μμ PDT

Χθες λοιπόν η μικρή billionaire αποκάλυψε, μέσα από τη σελίδα της στο Instagram φυσικά, ότι επιτέλους θα συνεργαστεί με την αδερφή της. Δεν μπορούσαν μέχρι τώρα αφού εκείνη ήταν δεσμευμένη χάρη στο συμβόλαιο που είχε με ένα από τα μεγαλύτερα beauty brands της Αμερικής. Tο συμβόλαιο λήγει όμως οπότε μπορεί να στηθεί μπροστά από το φακό ως μοντέλο στην καμπάνια των Kylie Cosmetics.

Όπως καταλαβαίνετε είναι και οι δυο τους πολύ ενθουσιασμένες αφού περίμεναν καιρό αυτή τη στιγμή. Η Kendall είναι η πιο ήσυχη και διακριτική από τις αδερφές. Σε γενικές γραμμές δεν προκαλεί και μάλιστα δεν συμμετέχει τόσο συχνά σε κοινές εξόδους και parties. Προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια που θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και το καταφέρνει πάντα πολύ καλά.

Ακόμη και τώρα με τη συγκεκριμένη κίνηση αποδεικνύει ότι ναι μεν δέχεται να συμμετάσχει αλλά σε κάτι που έχει να κάνει με το επάγγελμα της και την καριέρα της. Φυσικά όλα έχουν να κάνουν με το marketing και καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι είναι κόρη της συγκεκριμένης μαμάς.

Διαβάστε ακόμη:

H Ariana Grande έβαψε τα μαλλιά της στην ωραιότερη ανοιξιάτικη απόχρωση

Αν δεν ξέρετε τον σωστό τρόπο εφαρμογής του κονσίλερ δείτε τον (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα