Η πρωταγωνίστρια της “Αγγελικής” είναι ερωτευμένη με γνωστό ηθοποιό: Δείτε όσα δήλωσε ο ίδιος για την αγαπημένη του!

Η Μαίρη Μηνά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο πριν λίγες ημέρες μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα δραματική σειρά του Alpha, “Αγγελική”.

Η ίδια είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών αλλά και πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, αλλά τα καλοκαίρια

της τα περνούσε στην Πάρο. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια της “Αγγελικής” δεν τα πάει καλά μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στα προσωπικά της, αφού τα τελευταία δύο χρόνια περίπου είναι σε σχέση με τον επίσης καταξιωμένο ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη.

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πώς ακόμη και όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, εκείνοι εξακολουθούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς να αναφέρονται στον έρωτά τους.

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στην εφημερίδα Real News, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως εκείνος και η αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά, μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Μένουμε μαζί με την Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει για την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό: «Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου, θα…»

Η δημόσια στήριξη της συντρόφου του Γιώργου Μαυρίδη με αφορμή τη σύλληψή του: «Σ’ αγαπάω αλάνι μου…»

Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι; Δείτε που τους “τσάκωσαν” οι paparazzi (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα