Η πλεξούδα που θα κάνετε σήμερα είναι έκπληξη

Ξέρουμε πολύ καλά ότι θέλετε να κυκλοφορείτε όλο το weekend με έναν ατημέλητο κότσο. Να είστε casual με τα όλα σας. Αλλά δεν θα σας αφήσουμε. Έναν καφέ με τις φίλες σας θα τον πιείτε, έναν περίπατο θα τον κάνετε δεν επιτρέπεται να είστε με επιμελώς ατημέλητο hairstyle. Με ατημέλητο δηλαδή γιατί το άλλο μόνο οι επαγγελματίες στα editorials και στα catwalks μπορούν να το πετύχουν.

Σήμερα λοιπόν

θα εμφανιστείτε με μια ωραιότατη πλεξούδα. Όχι από αυτές που ξέρετε. Που προσπαθείτε τις περισσότερες φορές να κάνετε ανεπιτυχώς ή στο περίπου. Ούτε στο πλάι γιατί είναι οι μόνες που καταφέρνετε και σας καταλαβαίνουμε πολύ καλά, πιστέψτε μας. Δεν θα χρειαστείτε βοήθεια και κυρίως δεν θα ταλαιπωρηθείτε γιατί πολύ απλά δεν θα μπείτε στη διαδικασία του πλεξίματος!

Ναι καλά διαβάσατε, θα κάνετε μια πλεξούδα που δεν πλέκεται. Ονομάζεται knot braid και είναι με κόμπους! Την βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί και στο βίντεο επίσης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRIDAL HAIRSTYLIST (@hairicome_) στις 14 Οκτ, 2018 στις 12:51 μμ PDT

Ακολουθήστε τα βήματα που είναι πάρα πολύ απλά. Παίρνετε τούφες από τα πλαϊνά και απλά τις δένετε μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται καθρέφτης και μπορείτε να την κάνετε μέσα σε μερικά μόνο λεπτά.

Επίσης αν δεν θέλετε να είναι μέχρι κάτω η knot braid σας μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά με ένα λαστιχάκι στο ύψος του αυχένα σε αλογοουρά. Ή αντί για λαστιχάκι να χρησιμοποιήσετε ένα ωραιότατο hair accesory που είναι και μεγάλο trend τη φετινή σεζόν. Εμείς σας δίνουμε την βασική ιδέα κι εσείς μπορείτε να βάλετε όλη σας τη φαντασία σας.

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε θραύση πάλι!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRIDAL HAIRSTYLIST (@hairicome_) στις 22 Οκτ, 2018 στις 2:07 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως το weekend mani θέλετε να είναι “pastel with a twist”;

Είδατε το συγκλονιστικό glam retro make up look της Chloe Grace Moretz;

Keywords
Τυχαία Θέματα