Η Meghan Markle έκανε το ασύμμετρο κούρεμα που πάντα θέλατε

Η Meghan Markle είναι στο κέντρο της επικαιρότητας από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Πρίγκιπα Harry. Στη συνέχεια τον παντρεύτηκε και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όπως ξέρετε ο βρετανικός και παγκόσμιος Τύπος δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα να την ακολουθεί και να προσπαθεί να μάθει τα μυστικά της ομορφιάς της με κάθε λεπτομέρεια.

Λίγες μέρες μετά το γάμο ο προσωπικός της make up artist αποκάλυψε τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησε ενώ κατά καιρούς τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της φροντίζουν να μας ενημερώνουν για την ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί, το

βερνίκι νυχιών που επιτρέπεται να χρησιμοποιεί από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του Παλατιού αλλά και την αγαπημένη της σειρά περιποίησης.

Όσο αφορά τα μαλλιά της δεν είχαμε μάθει κάτι μέχρι τώρα αφού δεν έχει κάνει κάποια συγκλονιστική αλλαγή ούτε στο χρώμα ούτε στο μήκος. Μπορεί επίσης να μην επιτρέπει κάτι τέτοιο η Βασίλισσα.

Κι όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες μέρες που εμφανίστηκε με τον σύζυγο της σε επίσημη τελετή στο Westminster. Τα φλας έστραψαν, οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου και οι ειδικοί παρατήρησαν ότι η Markle έκανε το φιλαριστό κούρεμα που όλες θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό. Με τα μαλλιά της κάτω μετά από καιρό φάνηκε ότι έχει κάνει ένα κούρεμα με το μπροστινό μέρος να φτάνει περίπου μέχρι το πηγούνι.

Η Meghan Markle ανέκαθεν είχε ασυμμετρίες στα μαλλιά της αλλά αυτή τη φορά είναι πιο έντονες και αυστηρές και η αλήθεια είναι την κολακεύουν πολύ. Το μόνο που έχει μείνει είναι να μάθουμε τον hairstylist που δημιούργησε το νέο look,κάτι που δεν θα μείνει κρυφό για πολύ αφού θα το ανακαλύψουν τα λαγωνικά των Βρετανικών tabloids. Άλλωστε η Δούκισσα του Σάσεξ είναι οι νέα τους εμμονή και κάτι τέτοιο δεν θα περάσει έτσι.

Αφού λοιπόν έχετε τις φωτογραφίες μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στον κομμωτή άμεσα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βερνίκια νυχιών που θα κάνουν θραύση τις γιορτές

H Amber Heard φορά το τέλειο κόκκινο κραγιόν που μπορεί να υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα