Η on air καταγγελία του Νίκου Μουτσινά-“Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα πάρα πολύ…”

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/05) ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε on air στην εκπομπή του, σε ένα περιστατικό που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως βρέθηκε στο Σύνταγμα και όταν πλησίασε ένα ταξί, ο οδηγός τον ρώτησε που πάει, καθώς δεν ήθελε να διανύσει

μικρή απόσταση, λόγω των χρημάτων που θα έπαιρνε.

“Είμαι λοιπόν, στο Σύνταγμα για να πάρω ένα ταξί προκειμένου να μετακινηθώ στον προορισμό μου. Μιλάω ταυτόχρονα στο τηλέφωνο όπου, λέω… ας πάρω από την πιάτσα που είχα μπροστά μου. Είναι λοιπόν, ο οδηγός και μου κάνει… “Έλα ρε, τι γίνεται; Που πας; Επειδή είναι κλειστοί οι δρόμοι, για να μην βάλω το ταξίμετρο να γράφει… 10 ευρώ!”. Είμαι στο τηλέφωνο και του απαντάω τι μου λες άνθρωπέ μου; Παράτα με…Ενημερώνω αν το βλέπει ο άνθρωπος αυτός, έχω πάρει την πινακίδα και θα μιλήσω με το Υπουργείο… Να είναι καλά! Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα πάρα πολύ, γιατί αφότου τον άφησα μπήκαν τρεις τουρίστες, όπου φαντάζομαι τους πήρε 50 ευρώ για να τους πάει μέχρι το άλλο φανάρι.”, ανέφερε στο “Για την Παρέα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη ανάρτηση του Μανώλη Σαρρή μετά τη νίκη του στο MasterChef!

Το ξέσπασμα του Πέτρου Κωστόπουλου στο Instagram-Τι συνέβη;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Γιατί δεν είδαμε τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της στον τελικό του MasterChef;

Keywords
Αναζητήσεις
καταγγελίες μουτσινά
Τυχαία Θέματα