Υπάρχουν 5 τρόποι να καταλάβετε αν φοράτε το σωστό φον ντε τεν!

Η σωστή επιλογή του φον ντε τεν τις περισσότερες φορές είναι ένας δύσκολος γρίφος. Δεν μπορείτε με ευκολία να αντιληφθείτε αν πράγματι φοράτε το σωστό όσο αφορά την απόχρωση ή την υφή.

Οι ειδικοί όμως είναι πάντα δίπλα σας για να σας πουν τι ακριβώς πρέπει να προσέξετε αλλά και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφτείτε το αγαπημένο σας κατάστημα για να επιλέξετε το καινούριο σας φον ντε τεν. Και μάλιστα υπάρχουν 5 τρόποι να μάθετε αν φοράτε το σωστό.

Τρόπος 1ος: Ανακαλύψτε τον υποτόνο σας. Γίνεται πολύ συχνά αναφορά σ’ αυτό και δίκαια αφού παίζει πολύ σημαντικό

ρόλο. Υπάρχει λοιπόν ένα εύκολος τρόπος για να τον μάθετε. Απλά κοιτάξτε τις φλέβες στα χέρια σας. Αν είναι μπλε ή μοβ έχετε ψυχρό τόνο, αν είναι πράσινες έχετε θερμό. Αν η απόχρωση του κινείται κάπου στη μέση έχετε ουδέτερο. Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με ψυχρό τόνο τότε σας ταιριάζει φον ντε τεν με ροζ υποτόνους, αν έχετε θερμό τότε πρέπει να επιλέξετε ένα με κίτρινο.

Τρόπος 2ος: Βρείτε τη σωστή φόρμουλα. Οι γυναίκες με λιπαρό δέρμα πρέπει να φορά πάντα μια oil free φόρμουλα ενώ αν έχετε ξηρό τότε το προϊόν σας πρέπει να έχει συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα.

Τρόπος 3ος: Απλώστε το φον ντε τεν και βγείτε έξω από το κατάστημα αφού μόνο κάτω από το φυσικό φς μπορείτε να καταλάβετε πως ακριβώς φαίνεται στην επιδερμίδα σας.

Τρόπος 4ος: Η σωστή κάλυψη. Κάθε προϊόν έχει διαφορετικές βαθμίδες. Αν θέλετε ένα φυσικό look θα πρέπει να επιλέξετε μια φόρμουλα μέτριας κάλυψης. Αν πάλι θέλετε μεγάλη διάρκεια και κατάλληλο για τις βραδινές σας εμφανίσεις τότε πρέπει να αποκτήσετε προϊόν υψηλής κάλυψης. Συνήθως οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα, οι bb creams και οι πούδρες προσφέρουν μέτρια κάλυψη και τα προϊόντα σε μορφή stick όπως και τα ρευστά υψηλή.

Τρόπος 5ος: Μην ξεχνάτε το δείκτη προστασίας. Αν θέλετε ένα φον ντε τεν για τη διάρκεια της ημέρας τότε πρέπει απαραίτητα να έχει SPF και μάλιστα υψηλό.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε επιδερμίδα με φυσικό, λαμπερό φινίρισμα

Η Kate Middleton παραδέχεται ότι είναι hugh fan του GoT όχι με δηλώσεις αλλά με το χτένισμα της

Keywords
Τυχαία Θέματα