Η οδοντόκρεμα που καλύπτει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις

Η στοματική υγιεινή είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα αφού δεν έχει να κάνει μόνο με την περιποίηση των δοντιών. Με τη σωστή καθημερινή περιποίηση φροντίζεται τα ούλα και τυχόν ευαισθησίες που υπάρχουν.

Η οδοντόκρεμα επίσης είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση αφού πρέπει να καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες σας καθώς και τις απαιτήσεις που έχετε από τη φόρμουλα που χρησιμοποιείτε.

Επειδή είναι ένα προϊόν που συμπεριλαμβάνεται στην ρουτίνα καθημερινής περιποίησης είναι σημαντικό η σύνθεση και οι ιδιότητες του να είναι κατάλληλες για τις δικές τυχόν ιδιαιτερότητες.

Η Luxurious δημιούργησε

την ολοκληρωμένη σειρά Dental Care η οποία αποτελείται από οδοντόπαστες υψηλής ποιότητας που προσφέρουν εξατομικευμένη φροντίδα. Θα τις βρείτε σε φαρμακεία και επιλεγμένα super markets από την Intermed.

Η σειρά αποτελείται από τις:

Luxurious Family Dental Care: Μια οδοντόπαστα ιδανική για καθημερινή χρήση με φθόριο και ασβέστιο στην σύνθεση της που βοηθούν στην καταπολέμηση πλάκας, τερηδόνας και ουλίτιδας χαρίζοντας παράλληλα δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

Luxurious Homeopathy Dental Care: Οδοντόπαστα κατάλληλη για ομοιοπαθητική. Χάρη στα εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχει καταπραϋνει, μειώνει την αιμοραγία των ούλων, ενισχύει την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας και προστατεύει από τερηδόνα, πλάκα και ουλίτιδα. Παράλληλα καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.

Luxurious Pregnancy Dental Care: Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τα ούλα και τα δόντια γίνονται πιο ευαίσθητα. Η εμφάνιση της ουλίτιδας είναι ένα συχνό φαινόμενο όπως επίσης η ουλίτιδα, η μικροβιακή πλάκα και η τερηδόνα. Η Luxurious δημιούργησε τη συγκεκριμένη οδοντόπαστα η οποία αντμετωπίζει δραστικά κάθε σύμπτωμα που δημιουργείτε την συγκεκριμένη περίοδο παράλληλα δυναμώνει την αδαμαντίνη, απομακρύνει επιφανειακές δυσχρωμίες και χαρίζει δροσερή αναπνοή.

Luxurious Sensitive Dental Care: Πρόκειται για μια φθοριούχος οδοντόπαστα για όσες και όσους ταλαιπωρούνται από οδοντική υπερευαισθησία χάρη στους παράγοντες απευαισθητοποίησης των δοντιών που περιέχει. Προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο και την ευαισθησία στο ζεστό και το κρύο, ενδυναμώνει την αδαμαντίνη, προστατεύει τα δόντια από τις επιθέσεις των οξέων και τον τερηδονισμό ενώ παράλληλα χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

Luxurious Whitening Dental Care: Εκτός από την απόλυτη προστασία και φροντίδα θέλουμε ιδανικά η οδοντόπαστα που χρησιμοποιούμε καθημερινά να μας χαρίζει λευκά και λαμπερά δόντια. Η Luxurious Whitening Dental Care περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες που απομακρύνουν αποτελεσματικά τις επιφανειακές δυσχρωμίες. Ταυτόχρονα αφήνει μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

Luxurious Diabetics Dental Care: Οι διαβητικοί ασθενείς είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία που πρέπει να προσέχει κάθε προϊόν περιποίησης, υγιεινής και διατροφής φυσικά. H Luxurious Diabetics Dental Care είναι μια οδοντόπαστα με ασβέστιο και φθόριο κατάλληλο για τις ανάγκες τους αφού εφυγραίνει τον στοματικό βλεννογόνο και ανακουφίζει από ερεθισμούς και ενισχύει την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας χάρη στα ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων με αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες που περιέχει.

Διαβάστε ακόμη:

Τα best selling κόκκινα κραγιόν όλων των εποχών

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Beyonce είναι το hit του χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα