Το κραγιόν που φόρεσε η Priyanka Chopra στο γάμο της πρέπει να το αποκτήσετε ΤΩΡΑ!

Το περασμένο weekend η Priyanka Chopra παντρεύτηκε τον Nick Jonas και μάλιστα δύο φορές αφού έκαναν Ορθόδοξο και Ινδικό γάμο.

Η Chopra τήρησε όλες τις παραδόσεις. Στον έναν της γάμο φόρεσε ένα πολύ κομψό νυφικό, δημιουργία του Ralph Lauren ενώ στο δεύτερο ακολούθησε τους κανόνες της πατρίδας της και εμφανίστηκε με τρία

διαφορετικά φορέματα που δημιούργησε ένας από τους μεγαλύτερους Ινδικού Οίκους ο οποίος ευθύνεται για τις εμφανίσεις των διάσημων stars του Bollywood.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις 4 Δεκ, 2018 στις 4:36 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις 4 Δεκ, 2018 στις 4:35 πμ PST

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η make up artist των celebrities, Yumi Mori η οποία έδωσε μεγάλη βάση στη λάμψη της επιδερμίδας της Chopra αλλά και στις βλεφαρίδες οι οποίες ήταν τεράστιες και με όγκο.

Παράλληλα τόνισε τα φρύδια δημιουργώντας μια τέλεια κορνίζα. Εκείνο όμως που ήταν εντυπωσιακό και κυρίως μια αναπάντεχη επιλογή ήταν το κραγιόν. Περιμέναμε ένα κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη της που θα ταίριαζε απόλυτα με το look και το ύφος της νύφης ειδικά στον Ινδικό γάμο. Και ίσως ένα ροζ-nude στον Ορθόδοξο ώστε να χαρίσει μια επίσης chic πινελιά.

Η Mori όμως επέλεξε το την απόχρωση Boy Gorgeous του Marck Jacobs Le Marc Lip Creme. Ένα ροζ-κόκκινο χρώμα, απαλό και διακριτικό αλλά όχι βαρετό. Είναι μία από εκείνες τις εκπλήξεις που είναι ευχάριστες αφού όλο και περισσότερες celebrities κάνουν ιδιαίτερες επιλογές όσο αφορά το wedding make up look. Ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα.

Φυσικά εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τους make up artists που έχουν μια διαφορετική εικόνα για το νυφικό μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια. Και η αλήθεια είναι πως πολύ μας αρέσει το look που προτείνουν αφού συνήθως είναι σοφιστικέ και trend μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

H λάμψη στα μαλλιά είναι εύκολη υπόθεση αν ακολουθήστε το τρικ των hairstylists

Μια συλλογή βερνικιών βγαλμένη από παραμύθια

Keywords
Τυχαία Θέματα