Γιώργος Βάλαρης για Μαρία Κορινθίου: “Ήταν και σοκαρισμένη και στενοχωρημένη…”

Σοκ προκάλεσε χθες η αποκάλυψη πως η Μαρία Κορινθίου δέχτηκε σε ξουαλική επίθεση το βράδυ της Τετάρτης (06/12). Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε όταν βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της και ένας άντρας την πλησίασε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Ο άντρας ήταν ημίγυμνος και τράπηκε σε φυγή όταν η Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε να φωνάζει για βοήθεια.

Η ηθοποιός σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Ψυχικό. Όπως ανέφερε ο άγνωστος της έκανε επίδειξη του μορίου του και είχε απειλητικές

διαθέσεις. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν βρέθηκε.

Η Μαρία Κορινθίου μια ημέρα – περίπου – μετά το περιστατικό έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω των social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα InstaStory με τα εξής λόγια: «Είμαι καλά! Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ! Όλη μέρα δεν σήκωνα και δεν απαντούσα στα τηλέφωνα αλλά και στα μηνύματά σας απλά και μόνο για ηρεμία… Θα τα πούμε από αύριο. Καληνύχτα σε όλους σας».

Ο Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τη Μαρία Κορινθίου λίγο πριν τη σεξουαλική επίθεση, μίλησε στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της ηθοποιού. “Ήμασταν με τη Μαρί μέχρι 10 παρά το βράδυ και μετά τη συνόδευα μέχρι το αυτοκίνητο. Το πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι συνέβη και σοκαρίστηκα. Μιλήσαμε με τη Μαρία μου είπε αυτό που συνέβη που ήταν πολύ σοκαριστικό. Η κοπέλα πήγαινε στο σπίτι της, ήταν η μικρή εκεί, ο Γιάννης έλειπε. Κάποιος προσπάθησε να ασελγήσει με κάποιο τρόπο. Η Μαρία έβαλε τις φωνές, ο δράστης έφυγε γιατί προφανώς τρόμαξε και η Μαρία πήγε στις αρχές για να καταγγείλει το γεγονός. Ήταν και σοκαρισμένη και στενοχωρημένη και εκνευρισμένη!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Λάουρα Νάργες μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο!

Keywords
Τυχαία Θέματα