Η νέα trend απόχρωση στα μαλλιά θυμίζει παλιό καλό κρασί

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών κάθε σεζόν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι haircolorists έχουν απίθανες εμπνεύσεις που προέρχονται από καρπούς, φρούτα μέχρι και ζαχαρωτά (μην ξεχνάμε όσα είδαμε στις πασαρέλες της επόμενης σεζόν με το ροζ και το λιλά να επικρατούν).

Φυσικά οι περισσότερες από εμάς τις παρακολουθούμε και πολύ συχνά τις υιοθετούμε. Καλά, όχι το λιλά και το ροζ με ευκολία αλλά όλα σχεδόν τα υπόλοιπα τα βλέπουμε τόσο γύρω μας όσο και

στον καθρέφτη μας.

Και αφού όλες οι παραλλαγές του ξανθού έκαναν την εμφάνιση τους και το κλασικό, σχεδόν φυσικό καστανό, επανήλθε δυναμικά τώρα είναι η σειρά ενός κόκκινου που θυμίζει την ποικιλία κρασιού Merlot! Ναι καλά καταλάβατε. Το βαθύ κόκκινο με τις φυσικές ανταύγειες που δημιουργούνται όταν πέφτει το φως πάνω τους που το κάνουν ένα γοητευτικό και σοφιστικέ χρώμα.

Ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες αλλά κυρίως στις μεσαίες. Αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε πρέπει να έχετε υπομονή αφού αν είναι ήδη βαμμένα τα μαλλιά σας και ειδικά σε σκούρες αποχρώσεις θα χρειαστούν μερικές επισκέψεις στον colorist μέχρι να βγει το τέλειο χρώμα. Όπως επίσης και αν έχετε ανοιχτόχρωμα (πάντα βαμμένα) μαλλιά με ακόμα πιο φωτεινές ανταύγειες.

Αξίζει όμως τον κόπο αφού είναι πολύ γλυκό χρώμα. Θα πρέπει να έχετε επίσης στο μυαλό σας ότι ειδικά τα κόκκινα μαλλιά θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να παραμείνει το χρώμα σταθερό και ζωντανό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά και ακόμα καλύτερα για βαμμένα κόκκινα μαλλιά.

Σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκα που θα απλώνετε εναλλάξ με την μαλακτική κρέμα. Έτσι θα είναι πλούσια ενυδατωμένα και υπέροχα μέχρι την επόμενη επίσκεψη στον κομμωτή σας.

Έτοιμες λοιπόν για ένα merlot;


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rucci Salon Spa & Boutique (@ruccisalonspa) στις 29 Οκτ, 2016 στις 11:27 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Είδατε το συγκλονιστικό glam retro make up look της Chloe Grace Moretz;

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα το scrub με ακτινίδιο θα σε εντυπωσιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα