Τα low budget προϊόντα που αγαπούν οι celebrities

Έχουμε στο μυαλό μας ότι οι celebrities ξοδεύουν μια περιουσία για τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ αλλά τελικά μάλλον κάνουμε λάθος. Γνωρίζουν κι εκείνες όπως κι εμείς ότι υπάρχουν φόρμουλες πολύ οικονομικές που κάνουν θαύματα.

Μην ξεχνάτε ότι ολόκληρη Δούκισσα του Σάσεξ και χρησιμοποιεί μάσκαρα που στοιχίζει 12 λίρες! Και γιατί όχι άλλωστε αφού πρόκειται για μία από τις καλύτερες που υπάρχουν. Τέλειες και οι δικές της βλεφαρίδες και οι δικές μας επίσης.

Και για να επανέλθουμε δεν λέμε ότι δεν έχουν

αγαπημένα brands που για να αποκτήσεις ένα και μόνο προϊόν χρειάζεται μισός μέσος μισθός. Φυσικά. Και celebrities είναι και πάμπλουτες και μπορούν να έχουν ότι επιθυμούν. Αλλά ξέρουν τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς και ότι υπάρχουν low budget brands που αξίζει τον κόπο να βρίσκονται στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένες δείτε τι εννοούμε:

Η Chloe Grace Moritz έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι η αγαπημένη της παλέτα σκιών είναι η L’Oréal Paris Colour Riche La Palette Nude Eye Shadow. Άλλωστε κλείνει στη συσκευασία της τις αποχρώσεις που αγαπά περισσότερο.

Στην πρεμιέρα της ταινίες Ocean’s 8 η Gigi Hadid έκανε την εμφάνιση της με σχεδόν καθόλου μακιγιάζ αλλά φορώντας το Maybelline New York Instant Age Rewind Concealer και το επιβεβαίωσε η προσωπική της make up artist Erin Parsons αφού εκείνη το άπλωσε.

Τον περασμένο χειμώνα η Khloe Kardashian δήλωσε ότι ένα είναι το προϊόν περιποίησης που δεν αποχωρίζεται ποτέ και πρόκειται για το νερό καθαρισμού Bioderma Sensibio H2O Water. Ειδικά στα ταξίδια είναι σωτήριο αφού κρατά την επιδερμίδα της καθαρή και ενυδατωμένη.

H Kylie Jenner είναι γνωστό ότι έχει εμμονή με την περιποίηση της επιδερμίδας της. Το πλέον αγαπημένο της προϊόν είναι η μάσκα αποτοξίνωσης L’Oreal Pure Clay Detox Face Mask αφού όπως λέει η ίδια θέλει το δέρμα της να είναι πάντα απαλό και ενυδατωμένο.

Διαβάστε ακόμη:

Η make up artist της Rihanna μας αποκαλύπτει τα μυστικά της!

H σκιά ματιών που θα φορέσετε όλη τη σεζόν και ο τρόπος να την εφαρμόσετε (βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα