Η νέα συλλογή Smeralda της Antica Murrina ήρθε για να απογειώσει το στυλ μας -Τέλεια κοσμήματα σε μπλε, κόκκινο και τιρκουάζ!

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την καινούργια μας στυλιστική εμμονή, τα υπέροχα κοσμήματα Antica Murrina που είναι κατασκευασμένα από το διάσημο γυαλί Murano. Τα ξεχωρίζουμε γιατί είναι μοναδικά, ιδιαίτερα αλλά και τόσο κλασικά. Ναι, δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, όσο κι αν οι τάσεις της ανακυκλώνονται με κινηματογραφική ταχύτητα.

Σήμερα θέλουμε να σας μιλήσουμε για την καινούργια συλλογή της Antica Murrina, με τον τίτλο SMERALDA, μια από τις πέντε που υπάρχουν

στις φανταστικές δημιουργίες της σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2017 που είναι γεμάτη από λεπτεπίλεπτες χάντρες που δημιουργούνται από επικαλυπτόμενα στρώματα χρωμάτων σχηματίζοντας λουλουδένιες γεωμετρίες εμπλουτισμένες με ένα ιδιαίτερο γυαλιστερό μεταλλικό εφέ.

Η νέα συλλογή διατίθεται στα 3 παραδοσιακά βενετζιάνικα χρώματα: Μπλε, κόκκινο και τιρκουάζ και ταιριάζει απόλυτα με όλη την γκαρνταρόμπα σας. Αν θέλετε να κάνετε statement εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι, επιλέξετε ένα από τα παρακάτω κοσμήματα, ή και όλα μαζί -είναι αυτά που ξεχωρίσματα.

Μακρύ κολιέ SMERALDA LONG L

Κολιέ SMERALDA CHOCKER G

Σκουλαρίκια SMERALDA DANGLING P

Κολιέ SMERALDA CHOCKER G

Βραχιόλι SMERALDA TOP T

Σκουλαρίκια SMERALDA STERLING SILVER

Μακρύ κολίε SMERALDA LONG L

Βραχιόλι SMERALDA TOP T

Κολιέ SMERALDA CHOCKER G

Σκουλαρίκια SMERALDA CABOCHON C

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο επίσημο site της Antica Murrina.

Μια ματιά ακόμα: Antica Murrina, τα τέλεια και ιδιαίτερα κοσμήματα που θα τελειοποιήσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και tips για να τα φορέσετε!

The post Η νέα συλλογή Smeralda της Antica Murrina ήρθε για να απογειώσει το στυλ μας -Τέλεια κοσμήματα σε μπλε, κόκκινο και τιρκουάζ! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα