Η Λαβίνια Σταθάκη γίνεται editor και μιλά για τις μικρές χαρές των καθημερινών στιγμών που έχουν σημασία

Έχεις νιώσει ποτέ πως τα πράγματα πάνε καλά απλώς και μόνο επειδή ξύπνησες και τα μαλλιά σου είναι όπως τα θες? Η ζωή καμιά φορά είναι μικρές καθημερινές στιγμές. Στιγμές που είτε μας γεμίζουν χαρά είτε απλώς ανήκουν στην καθιερωμένη μας ρουτίνα. Όμως όλες παίζουν τον δικό τους ρόλο σε αυτό που λέγεται ευτυχία. Για σήμερα επέλεξα να περιποιηθώ λίγο παραπάνω τον εαυτό μου και φυσικά τα μαλλιά μου! Πολλές κοπέλες με ρωτάνε πως καταφέρνω να έχω τόσο όμορφα μαλλιά. Η απάντηση είναι απλή και σύνθετη μαζί. Γι’αυτό κάλεσα τον αγαπημένο μου Δημητριανό Χατζαντώνη, haistylist του Wash & Go, για μία special

προσωπική περιποίηση των μαλλιών μου.

Ο Δημητριανός μου παρουσίασε τα ολοκαίνουρια προϊοντα Wash & Go, μία ολοκληρωμένη σειρά που περιέχει ένα πολύτιμο μίγμα ελαίων Argan, Καμέλιας και Αμυγδάλου ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ξεκινήσαμε το λούσιμο με το νέο Wash & Go 5 δράσεων με 3 έλαια, ένα σαμπουάν εμπλουτισμένο με τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ελαίων Argan, Καμέλιας και Αμυγδάλου το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών ενώ παράλληλα τα φροντίζει κάνοντάς τα εξαιρετικά μεταξένια, λαμπερά και όμορφα. Καθαρίζει τα μαλλιά απαλά ενώ συγχρόνως τα περιβάλλει με το μοναδικό του άρωμα. Η αίσθηση του απίστευτη!

Στη συνέχεια περάσαμε στην νέα μάσκα μαλλιών Wash & Go INSTANT BEAUTY 5 κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο, ανάλαφρη υφή, μοναδική απαλότητα και ολοκληρωτική αναζωογόνηση. Πρώτη φορά ένιωσα μια μάσκα τόσο αποτελεσματική αλλά και ανάλαφρη παράλληλα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι η μάσκα δεν λείπει απο την εβδομαδιαία μου ρουτίνα και χαίρομαι που βρήκα την ιδανική.

Στη συνέχεια σε στεγνά μαλλιά δοκίμασα για πρώτη φορά το Wash & Go INSTANT BEAUTY 5 elixir, ένα ελιξίριο λάδι ομορφιάς πολλαπλών δράσεων που διασφαλίζει πλήρως ανανεωμένα, γεμάτα όγκο μαλλιά που λάμπουν από υγεία.

Το ελιξίριο μαλλιών με μίγμα ελαίων Argan, Καμέλιας και Αμυγδάλου είναι ιδανικό διότι θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Ο hairstylist Δημητριανός Χατζαντώνης μου εξήγησε πως το νέο ελιξίριο μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το λούσιμο, ως μια μοναδική περιποίηση ομορφιάς και θρέψης αλλά και μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά για εκπληκτική απαλότητα και βέβαια σε στεγνά μαλλιά, για τέλειο φινίρισμα.

Λάμποντας απο ευτυχία του ζήτησα να μου κάνει μια ανάλαφρη καλοκαιρινή πλεξούδα για να μπορέσω να ευχαριστηθώ ακόμα περισσότερο την υγιή όψη των μαλλιών μου.

Και κάπως έτσι συνειδητοποίησα πως δε χρειάζεται να περιμένεις κάτι μεγάλο για να νιώθεις όμορφα ακόμα και μια απλή καθημερινή στιγμή είναι ίσως αρκετή, όπως αυτή του να φροντίζεις με τα κατάλληλα προϊόντα τα μαλλιά σου!
www.mylifemyshampoo.gr
https://www.facebook.com/washandgogreece/
https://www.instagram.com/washandgogreece/

Xxx Λαβίνια Σταθάκη – DrumsofFashion

The post Η Λαβίνια Σταθάκη γίνεται editor και μιλά για τις μικρές χαρές των καθημερινών στιγμών που έχουν σημασία appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα