Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει…

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την προσωπική της ζωή.

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξή της!

«Μέχρι να φύγει από τη ζωή ο Φρέντυ, τα προσωπικά μου τα μοιραζόμ0ουν περισσότερο με εκείνον παρά με τη μητέρα μου, με την οποία συζητούσαμε τις επαγγελματικές μου επιλογές. Ο πατέρας μου είχε γνωρίσει ελάχιστους συντρόφους μου. Έφυγε από τη ζωή το 1999. Έναν χρόνο πριν είχα παντρευτεί με τον Πέτρο Ίμβριο. Ήταν στον γάμο μου και χαίρομαι πολύ που πρόλαβε

να γνωρίσει τον Πέτρο. Και έφυγε ήσυχος και με την αίσθηση πως είμαι σε πολύ καλά χέρια».

Η ίδια έχει παραδεχτεί πως είναι καλή φίλη με τον Πέτρο Ιμβριο αλλά και με τον Θάνο Καλλίρη: «Δεν έχω εχθρικές σχέσεις με κανέναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μου. Η φιλία, όμως, είναι μια πολύ σημαντική λέξη και υπάρχει μόνο με τον Θάνο και τον Πέτρο» υπογράμμισε!»

Τα τελευταία χρόνια προστατεύει την προσωπική της ζωή: «Όσο μεγαλώνω, γίνομαι περισσότερο επιλεκτική. Καταστάσεις που πριν από επτά χρόνια θα τις δεχόμουν, τώρα δεν τις δέχομαι στη ζωή μου. Όντως, τα τελευταία χρόνια είμαι προσεκτική στη προσωπική μου ζωή. Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκτέθηκα αρκετά. Άθελά μου και πάνω στον ενθουσιασμό της χαράς των όσων βίωνα, άφηνα τα πράγματα ξεσκέπαστα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, διότι δεν έβλαψα κάποιον. Ούτε με παντρεμένο πήγα, ούτε έκλεισα κάποιο σπίτι. Δεν έκανα τίποτα για το οποίο να ντρέπομαι. Τα media, όμως, κάποια στιγμή λειτούργησαν ως τροχοπέδη για μια γνωριμία που έκανα και δεν πρόλαβε να εξελιχθεί σε σχέση. Ο άνθρωπος αυτός μου ξεκαθάρισε πως δεν μπορούσε να ζήσει όλο αυτό με το gossip, το κυνηγητό και τις αναπαραγωγές από τις εκπομπές. Αυτό με έκανε να γίνω ακόμα πιο προσεκτική»!

Διαβάστε ακόμα: Ναταλία Γερμανού: «Έχω φερθεί πολύ άσχημα σε ανθρώπους, κάτι για το οποίο μετανιώνω οικτρά»

Sharon Stone: Έκανε ξανά το θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο» και έστειλε το μήνυμα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία του γιου της και το τρυφερό μήνυμα για τη γιορτή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα