Τα 10 ωραιότερα κραγιόν του Χειμώνα

Το δεκαήμερο εκπτώσεων έχει ήδη ξεκινήσει και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε τις beauty αγορές σας ενόψει του χειμώνα. Ναι, θα ξεκινήσετε με τα προϊόντα που σας έχουν τελειώσει αλλά ένα κραγιόν είναι πάντα απαραίτητο. Και μάλιστα εκείνο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια εξεζητημένη απόχρωση. Δεν το αγοράζετε συχνά αλλά τώρα επιβάλλεται.

Έρχονται γιορτές άλλωστε και ξεκινά η σεζόν των parties. Αν πάλι δεν θα επιλέγατε ποτέ ένα

μαύρο ή ένα μπλε εμείς σας προτείνουμε παράλληλα και υπέροχες αποχρώσεις που μπορείτε να απλώνετε καθημερινά στα χείλη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Επιλέξαμε τα 10 ωραιότερα κραγιόν του χειμώνα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο θα πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick, No 999: Σταθερό και με έντονο, κόκκινο χρώμα χαρίζει ένα απίθανο look αλλά και πλούσια ενυδάτωση.

Givenchy Le Rouge Night Noir Lipstick: Οι σκούρες αποχρώσεις είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ναι, δεν είναι το κραγιόν που θα φοράτε καθημερινά στο γραφείο. Το σίγουρο όμως είναι πως κάθε φορά που θα το απλώνετε στα χείλη σας όλα τα βλέμματα θα πέφτουν στο ωραιότερο σημείο του προσώπου σας.

Yves Saint Laurent Vinyl Cream, N421:  Αν αγαπάτε τις nude αποχρώσεις τότε πρέπει να αποκτήσετε το απόλυτο μπεζ.

Burberry Beauty Kisse Classic Red Lipstick, No 117: Ένα κλασικό και κομψό κόκκινο χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Fenty Beauty by Rihanna Mattemoiselle Matte Lipstick. Mad’amn: Μια ιδιαίτερη κόκκινη απόχρωση που χαρίζει ένταση και θα σας κάνει να αφήσετε στην άκρη τους nude τόνους τον φετινό χειμώνα.

Tom Ford Boys & Girls Lip Color, Cardi: Εμπνευσμένο από την Cardi B το συγκεκριμένο μπλε κραγιόν θα δώσει μια απίθανη πινελιά το μακιγιάζ σας. Κατάλληλο μόνο για parties.

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick, Woodblock: Μια απαλή φόρμουλα που απλώνετε πανεύκολα στα χείλη και ενώ έχει ανάλαφρη υφή παραμένει σταθερό για ώρες. Η καφέ απόχρωση είναι μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής σεζόν.

Lancome Absolu Rouge Cream, Kiss Me Ruby: Μια ροζ-μοβ απόχρωση για όσες θέλουν φωτεινό μεν αλλά ρομαντικό φινίρισμα στα χείλη.

L’ Oreal Paris Rouge Signature EmpoweREDS, No 136

Maybelline New York, Color Sensational Loaded Boalds Lipstick, Berry Bossy: Οι berry  αποχρώσεις είναι ότι ωραιότερο για το χειμώνα. Φωτίζουν όλο το πρόσωπο και χαρίζουν ένα εξεζητημένο και σοφιστικέ look.

Κεντρική photo: Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το αξεσουάρ μαλλιών της Lea Michelle είναι εκείνο που θα χρειαστείτε αν θέλετε να έχετε τα ωραιότερα Christmas party looks

Smoky Gold: Το νέο trend στο χρώμα των μαλλιών που θα λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα