Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4-8/11

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 4/11

Το καρό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά print της μόδας και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί έως το βράδυ και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας. Σε αυτό το έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για

την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα ασπρόμαυρο σεμιζιέ καρό φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB που συνδυάστηκε με μια μαύρη ελαστική ζώνη και από κάτω μια μίνι δερμάτινη φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες vinyl μαύρες μπότες Jessica Simpson από τα καταστήματα Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 5/11

Δεν θα σταματήσουμε να σας λέμε ποτέ πως το μαύρο φόρεμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό κομμάτι της μόδας και γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε όλες τουλάχιστον ένα στη γκαρνταρόμπα σας. Οι λόγοι είναι πολλοί… Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και τις σεζόν, ανεξάρτητα από τα trends που κάθε τόσο μας παρουσιάζουν οι σχεδιαστές και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο τούλινο φόρεμα με πουά της εταιρείας Desiree Fashion. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια σουέντ φαρδιά ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι flat τρακτερωτές μπότες με κορδόνια Zara φορεμένες με μαύρες κάλτσες. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 6/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το ψηλόμεσο τζιν που πρέπει όλες να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού κολακεύει όλους τους σωματότυπους και δείχνει υπέροχο, τόσο με sneakers, όσο και με ψηλοτάκουνα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ στις περισσότερες περιστάσεις και να συνδυαστεί με όλα σχεδόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Αν ακόμα δεν έχετε κάποιο, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε, αφού τρέχει ακόμα το δεκαήμερο εκπτώσεων στην αγορά. Σε αυτό το έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο βαμβακερό, ένα νεγκλιζέ τοπ από μέσα και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι suede booties, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το κατακόκκινο κραγιόν της, Ultimate Red Long Lasting Liquid Lipstick της Ofra Cosmetics και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, πιάνοντας μια μισή αλογοουρά και αφήνοντας ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Πέμπτη 7/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δυο από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, τόσο στα ρούχα, όσο και στα αξεσουάρ και θα σας δείξουμε πως μπορείτε να τις φορέσετε σε ένα μόνο look. Αναφερόμαστε στα φορέματα με βολάν και στα cowboy booties που αν ακόμα δεν τα έχετε στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να τα αποκτήσετε, αφού στην αγορά θα βρείτε πολλά σε σούπερ οικονομικές τιμές λόγω του εκπτωτικού δεκαήμερου. Σε αυτές έδωσε έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα της εταιρείας Zini, καρό, μίνι με βολάν. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε-που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα cowboy bootis  επίσης της εταιρείας Zini. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της έναν ατημέλητο χαμηλό κότσο στο πλάι με όγκο στην κορυφή και αφήνοντας ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Παρασκευή 8/11

Η pencil φούστα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ρούχα που σχεδιάστηκαν για να κολακεύουν κάθε γυναίκα. Ψηλή, κοντή, αδύνατη, με πλούσιες καμπύλες κτλ. Μπορείτε να τη φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να τη συνδυάσετε με όλα σχεδόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Στην αγορά θα βρείτε πολλές, σε διάφορα μήκη, και σε διαφορετικά υφάσματα, από δερμάτινες μέχρι μάλλινες. Σε αυτή έδωσε έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της εταιρείας Access Fashion που αποτελείται από μια μάλλινη ζακέτα με κίτρινα Logos, ένα νεγκλιζέ δερμάτινο τοπ και μια μαύρη pencil φούστα με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε-που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες εξώφτερνες γόβες, Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της έναν ατημέλητο χαμηλό κότσο στο πλάι με όγκο στην κορυφή και αφήνοντας ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα