Η Νάντια Μαυρουδέα αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από το Survivor και χαρακτηρίζει συμπαίκτη της “τραμπούκο”!

Η Νάντια Μαυρουδέα μετά την αποχώρηση της από το Survivor, βρέθηκε καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και έκανε διάφορες αποκαλύψεις!

Αναφερόμενη στον λόγο της αποχώρησης της, τόνισε πως αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο την οδήγησε εκτός παιχνιδιού: “Δυστυχώς είχα ένα ιατρικό θέμα, είχα μια αλλεργία στον ήλιο. Ο οργανισμός μου αντέδρασε πάρα πολύ άσχημα και αυτός ήταν ο λόγος που έπρεπε να αποχωρήσω

από το παιχνίδι. Ο ήλιος στον Άγιο Δομίνικο είναι σαφώς πολύ δυνατός, καίει πολύ περισσότερο, αλλά είναι κάτι που ούτε εγώ περίμενα”.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον συμπαίκτη της Τόνη και τον χαρακτήρισε “τραμπούκο”: “Ο Τόνυ διεκδικεί την αρχηγεία, ξεκάθαρα. Για να είμαι ειλικρινής δεν θα μου άρεσε ο Τόνυ στην αρχηγεία γιατί είναι λίγο τραμπούκος. Γιατί φοβίζει, είναι τραμπούκος ως προς τη συμπεριφορά του στους παίκτες. Είμαστε ομάδα, δεν υπάρχει αρχηγός. Αυτό θέλαμε να ακολουθήσουμε. Δεν χρειαζόμαστε αρχηγούς. Ο Τόνυ δεν ήτα έτσι σε καμία περίπτωση. ήταν χαμογελαστός από το παιχνίδι και μετά άλλαξε, ήταν ένας άλλος από την πρώτη μέρα. Ζει το όνειρο του, έτσι θέλει να κάνει ένα μπαμ και να φανεί”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στο φετινό Survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα