Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/2

Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να φορέσετε τις παγιέτες σας σε ένα δείπνο, σε ένα πάρτι, στις γιορτές κτλ., όμως ξέρουμε πως είναι κάπως δύσκολο να προσπαθείτε να τις ενσωματώσετε στο καθημερινό σας δύσκολο. Σήμερα θα δείτε πως μπορείτε να το κάνετε με τον ωραιότερο, πιο fashion και ασφαλή τρόπο, επιλέγοντας μια μίνι φούστα.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από μια σομόν κρουαζέ μπλούζα με δέσιμο στη μέση με τρουακάρ μανίκια και μια φούστα μίνι στενή με παγιέτες σε παστέλ χρωματισμούς.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δυο κολιέ Leio Ross και ένα ζευγάρι nude snake print ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί λουριά και διακοσμητικά τρουκς, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές την υγρή μεταλλική σκιά, Liquid Metal For Eyes & More, της Radiant, τις γυαλάδες με το Gold Deposit Highlighter της MAC και στα χείλη το κραγιόν Nude Reality της εταιρείας Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά ατημέλητα μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Η φούστα με τις παγιέτες είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλα των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχουν φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες περιστάσεις, όσο και σε καθημερινές και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την υιοθετήσετε και εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/2

Keywords
Τυχαία Θέματα