Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στο φετινό Survivor!

Το μεσημέρι της Τρίτης (19/02) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Για την Παρέα” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσίευματα που τη θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση για να μπει στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει εάν δέχτηκε επίσημα κάποια πρόταση, τόνισε: “Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια

και είχα δύο προτάσεις, μία για το Survivor, μία για εδώ. Αν με ρωτούσες αν θα πήγαινα θα σου απαντούσα «όχι». Άρα τι να σου απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θέλω να αναιρώ τον εαυτό μου, οπότε δεν θέλω να πω «όχι» ή «ναι» γιατί η ζωή μας μας διαψεύδει. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό. Με έβλεπες τον πρώτο μήνα και τον τελευταίο αγνώριστη. Το επίπεδο το περσινό ήταν μεν υψηλό, αλλά δεν ήταν το άπιαστο. Το φετινό νομίζω ότι αν πάω θα γελάμε περισσότερο.”!

Όσο για το αν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε: “Δεν είχα ποτέ συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ. Είχα με την Acun media και το πάμε με το project. Ήταν το Survivor, μετά το My Style Rocks 2, μετά δεν ξέρω…”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πάει το μυαλό σας τι ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη από τις τηλεθεάτριες της εκπομπής της!

Keywords
Τυχαία Θέματα