Η μάσκαρα που θα σας χαρίσει μήκος, όγκο και καμπύλες μαζί -Δείτε τις καλύτερες!

Η μάσκαρα είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Ακόμη κι εκείνες που αγαπούν το no make-up makeup look απλώνουν μία στρώση μαύρη μάσκαρα ώστε να χαρίσουν στο βλέμμα ένταση χωρίς να χρειαστεί να απλώσουν σκιές ή να κάνουν περίγραμμα με eyeliner

Μέχρι τώρα επιλέγατε μάσκαρα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν θέλετε δηλαδή έξτρα όγκο, μήκος ή καμπύλες. Τα beauty brands όμως φρόντισαν ώστε να δημιουργήσουν προϊόντα που χαρίζουν και τα τρία εφέ. 

Εμείς

ανακαλύψαμε τις συγκεκριμένες μάσκαρα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε την αγαπημένη σας.

Maybelline New York The Falsies Lash Lift Mascara: Μια ολοκαίνουρια μάσκαρα που χαρίζει το look ενός επαγγελματικού lash lifting, χαρίζοντας τις μακριές βλεφαρίδες που πάντα επιθυμούσατε με ένα μόνο πέρασμα.

Benefit BAD Gal Bang! Mascara: Είναι ένα θρυλικό προϊόν που ανήκει στην κατηγορία των best sellers. Προσφέρει ένα αδιανόητο αποτέλεσμα και έντονο χρώμα.

Chanel Le Volume de Chanel Mascara: Το εφέ είναι επικό μια και προσφέρει έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες και ένταση στο βλέμμα.

Dior Diorshow Mascara: Το μήκος που προσφέρει χαρίζει αποτέλεσμα που θυμίζει extensions.

Lancome Hypnose Volume-A-Porter Mascara: Εκτός από μήκος, όγκο και καμπύλες χαρίζει στις βλεφαρίδες ένα απαλό άρωμα τριαντάφυλλου.

Too Faced Better Than Sex Mascara: Αρχικά έκανε πάταγο λόγω της ονομασίας της αλλά μετά την πρώτη εφαρμογή κάθε γυναίκα που τη δοκίμασε ανακάλυψε πως το εφέ που δίνει στις βλεφαρίδες είναι στ’ αλήθεια απίθανο.

Guerlain Maxi Lash Extra Volume Lash: Με μία μόνο στρώση οι βλεφαρίδες αποκτούν το τέλειο μήκος αλλά και όγκο που τις κάνει να μοιάζουν σαν ψεύτικες.

Nars Climax Mascara: Πρόκειται για την αγαπημένη μάσκαρα των beauty editors παγκοσμίως. Χάρη στο βουρτσάκι της ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και προσφέρει απίστευτο εφέ χωρίς να μουτζουρώνει.

Διαβάστε ακόμη:

O οίκος Hermes λανσάρει το πρώτο του beauty προϊόν και είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική Birkin τσάντα!

Αν βαρεθήκατε το bob σας πρέπει να δείτε το νέο μήκος στα μαλλιά της Hilary Duff

Keywords
Τυχαία Θέματα