Street Fashion: Γνωστές Ελληνίδες υιοθετούν casual looks και μας δείχνουν τα trends που επιλέγουν

Τις έχουμε συνηθίσει με τέλειο styling, αψεγάδιαστο μακιγιάζ και υπέροχα μαλλιά και πολλές φορές ξεχνάμε πως στην καθημερινότητά τους είναι και αυτές γυναίκες που θέλουν να νιώθουν άνετες και να φοράνε απλά, casual και καθημερινά ρούχα χωρίς υπερβολές. Μιλάω φυσικά για τις Ελληνίδες celebrities και τα outfits που επιλέγουν στην καθημερινότητά τους.

Δες παρακάτω μερικά looks που επιλέγουν αλλά και τις τάσεις που ακολουθούν εκτός βραδινών εξόδων και επίσημων events.

Αλεξάνδρα και Αμαλία Κωστοπούλου
Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού ξέρουν από στιλ και τους αρέσει το μίνιμαλ ντύσιμο.

Η Αλεξάνδρα λατρεύει τα biker boots, ενώ η αδερφή της, Αμαλία, επιλέγει oversized παρκά και σκισμένο τζιν σε άνετη γραμμή.

Όλγα Πηλιάκη
H Όλγα Πηλιάκη αναγνωρίζει τη δύναμη ενός total black look και το επιλέγει μέσα στην καθημερινότητά της. Η ίδια συνδυάζει combat boots με μια μαύρη φούστα με τούλι και μαύρο oversized παλτό και τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Χρυσή Βαρδινογιάννη-Ελίνα Σμπώκου
Η Ελίνα Σμπώκου διαλέγει ένα κομψό μάλλινο παλτό, που αποτελεί τάση για το 2020, ενώ η Χρυσή Βαρδινογιάννη προτιμάει μια loose ζακέτα, ένα trend που είδαμε σε πολλά catwalks γνωστών σχεδιαστών.

Βάσω Λασκαράκη
Το απλό, λιτό και απέριττο look της Βάσως Λασκαράκη αποτελείται από κολάν, sneakers και ένα μάλλινο πουλόβερ με ζιβάγκο. Τα ζιβάγκο επιστρέφουν στη μόδα αυτή τη χρονιά και εδώ μπορείς να δεις πώς να τα φορέσεις κι εσύ!

Δέσποινα Καμπούρη
Η Δέσποινα Καμπούρη ακολουθεί τις τάσεις πιστά και συνδυάζει το κρουαζέ φόρεμά της με το πουά σχέδιο, με καλτσάκια ως το γόνατο και μποτάκια με κορδόνια. Τόσο τα πουά prints, όσο και οι κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι 2 trends που θεωρούνται top για τη χειμερινή σεζόν που διανύουμε.

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton: Μας δείχνει 8 τέλειους τρόπους για να φορέσουμε το πουά φόρεμα!

Σάρα Εσκενάζη
Η Σάρα Εσκενάζη διαλέγει ένα fur coat σε dirty pink απόχρωση και το ταιριάζει με western boots, μαύρο καλσόν, μίνι φούστα και ζιβάγκο.

Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαίδη
Η Δέσποινα Βανδή κάνει ένα απλό look να φαίνεται προσεγμένο και κομψό φορώντας πάνω από το τζιν της ένα μαύρο άνετο παλτό και sneakers. H κόρη της, Μελίνα, κινείται σε παρόμοιο στιλιστικό look αλλά προτιμάει ένα απλό bomber jacket αντί για παλτό.

Δούκισσα Νομικού
Η Δούκισσα Νομικού ξέρει να ξεχωρίζει τις top τάσεις και αυτό κάνει για μια ακόμα σεζόν διαλέγοντας ένα δερμάτινο jacket με γούνινες λεπτομέρειες στον γιακά!

Έλενα Τσαγκρινού
Η Έλενα Τσαγκρινού τολμάει ένα trend που ξεχωρίζει τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα φοράει το mom jean της με σηκωμένα μπατζάκια ώστε να φανούν από μέσα οι αθλητικές ροζ κάλτσες της.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: Nα γιατί όλοι μιλάνε για το εντυπωσιακό νυφικό της Ντάσα Ζούκοβα στον γάμο της με τον Σταύρο Νιάρχο

H Alexa Chung μας δείχνει τι θα φόραγε σε 5 διαφορετικές περιστάσεις! (VIDEO)

Αντίο ugly sneakers; Ο οίκος Balenciaga μας δείχνει τα νέα του σχέδια και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα