Η Μαρία Λουίζα Βούρου ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της!

Πρωτόγνωρα συναισθήματα βιώνουν η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο σύζυγος της Γιάννης Παπαγεωργίου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι το καλοκαίρι που μας πέρασε παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και λίγες ημέρες αργότερα βίωσε την απόλυτη ευτυχία. Ο λόγος, ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού! Η παρουσιάστρια στις 28 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσω των social media.

O σύζυγος της Μαρίας Λουίζας δημοσίευσε στο Instagram σχετικό στιγμιότυπο, μέσω του οποίου ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου τους. Η παρουσιάστρια και ο μπέμπης πήραν εξιτήριο τις προηγούμενες ημέρες και βρίσκονται ήδη στο σπίτι. Η Μαρία Λουίζα και ο Γιάννης απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον γιο τους και συχνά μοιράζονται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Μαρία Λουίζα σήμερα, δημοσίευσε την πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της. Συγκεκριμένα, τράβηξε μια selfie την ώρα που τον είχε στην αγκαλιά της και δημοσίευσε την εικόνα μέσω Insta Stories. Όπως θα δείτε, η παρουσιάστρια αν και αμακιγιάριστη και ατημέλητη έλαμπε από ευτυχία.

Την πρώτη φωτογραφία του μπέμπη όμως, τη δημοσίευσε ο σύζυγος της παρουσιάστριας λίγες ημέρες πριν. Συγκεκριμένα, φωτογράφησε τα παπουτσάκια που του φόρεσαν και ανήρτησε την εικόνα στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes από τους followers του “έπεσαν” βροχή, ενώ η εικόνα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν φαίνεται το προσωπάκι του μπέμπη, καθώς το ζευγάρι επέλεξε να μην το δημοσιεύει στα social media!

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Κορινθίου: Ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο λόγος που ναυάγησε η συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα