Η Μαρία Κορινθίου έγινε ξανά… μελαχρινή-Βίντεο από την αλλαγή της ηθοποιού!

Η Μαρία Κορινθίου θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Κατερινιώς» στη παράσταση «Η Νεράιδα και το παλικάρι» και λόγω της Αλίκης Βουγιουκλάκη ρωτήθηκε πολλές φορές αν θα έβαφε τα μαλλιά της ξανθά.

«Θα κάνω το Κατερινιώ. Που το έχει υποδυθεί η Αλίκη. Που έχει γραφτεί για την Αλίκη. Τι πως νιώθω; Αλίκη είναι αυτή. Θα έχω παλικάρι τον Παναγιώτη Πετράκη. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τα άκουσε η Κατερίνα Παπουτσάκη που έκανε τη ζωή της Αλίκης. Ένας ηθοποιός

ποτέ δεν πάει να κάνει κάποιον άλλο ηθοποιό. Ποτέ. Τον ρόλο ναι. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη,», είχε δηλώσει για τα πρώτα σχόλια σύγκρισης που είχαν ακουστεί.

Τελικά, η ηθοποιός πήρε την απόφαση να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να βάψει τα μαλλιά της ξανθά. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του περιοδικού Down Town, κάθως η Μαρία Κορινθίου πόζαρε για πρώτη φορά ξανθιά για το εξώφυλλο του περιοδικού. Μάλιστα, στον τίτλο, γράφει: «Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη».

Σήμερα στο Πρω1νό είδαμε τη Μαρία Κορινθίου ξανά μελαχρινή, ωστόσο, δεν πρόκειται για μια μόνιμη αλλαγή. Η ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος επιμελήθηκε την περούκα που θα φοράει η ηθοποιός όταν θα ενσαρκώσει τον “Σήφη”.

«Θα τα κάνω όλα, όλα μαζί είναι περούκα. Μελαχρινό κοντό, αγορίστικο για τον ρόλο του Σήφη. Ετοιμαζόμαστε είμαστε σε διαδικασίες τώρα για να φτιάξουμε το Σηφαλιό», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Διαβάστε ακόμη:

Στα δικαστήρια η Μαίρη Συνατσάκη: «Της στέλνει “θα σε σκοτώσω, θα χυθεί αίμα”»!

Keywords
Τυχαία Θέματα