6 πασίγνωστες stars μας δίνουν ιδέες αψεγάδιαστου styling!

H Gwyneth Paltrow, η Kate Middleton, η Scarlett Johansson, η Kendall Jenner, η Nicole Richie και η Jennifer Garner έκαναν 6 εκπληκτικές εμφανίσεις τις τελευταίες μέρες και παρακάτω θα τις δεις μια προς μια.

Η Gwyneth Paltrow

μας εντυπωσίασε με ένα Dior φόρεμα που συνδύασε με εκπληκτική κάπα στο κόκκινο χαλί του Dior Gala στη Νέα Υόρκη. Η πανέμορφη ηθοποιός μας έδειξε πώς μπορεί να δείχνει στιλάτη στο red carpet φορώντας παλωφόρι, κάτι που σπάνια συναντάμε σε επίσημες εμφανίσεις celebrities.

H Kate Middleton επέλεξε ένα τιρκουάζ φόρεμα Emilia Wickstead σε επίσκεψή της στο BBC Broadcasting House στο Λονδίνο. H Κate συνδύασε το φόρεμά της με διακριτικά κοσμήματα και μαύρες γόβες.

Η Scarlett Johansson συνδύασε μια ροζ J.Mendel τουαλέτα με Christian Louboutin παπούτσια και Harry Winston κοσμήματα στο American Museum of Natural History Gala. Η ηθοποιός πρόσθεσε ασημένια κοσμήματα στον λαιμό και τα αυτιά της και ολοκλήρωσε το look της με ένα χρυσό clutch.

Η Κendall Jenner ξέρει πώς να προκαλεί όλα τα βλέμματα πάνω της και αυτό κατάφερε και σε αυτήν της τη δημόσια εμφάνιση. Η Kendall φόρεσε μίνι φόρεμα στο πάρτι που έγινε για το νέο της εξώφυλλο στο Λονδίνο. Το κροκί χρώμα είναι μεγάλη τάση της φετινής σεζόν και πολλές stars το προτιμούν στις εμφανίσεις τους τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στην καθημερινότητά τους.

Η Nicole Richie είναι απίστευτα σικ με το μαύρο φόρεμά της με τον έναν ώμο στο λανσάρισμα της κολεξιόν Honey Minx Collection στο Beverly Hills. Η ίδια πρόσθεσε κομψά σκουλαρίκια στο look της και μια σατέν πορτοκαλί κορδέλα στα μαλλιά, ενώ προτίμησε μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα για να «δέσει» το σύνολό της αρμονικά.

Η Jennifer Garner λάμπει ολόκληρη με την σατέν τουαλέτα που φόρεσε στο Save the Children Illumination Gala. Η γνωστή ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσή ζώνη και μεγάλα, statement σκουλαρίκια.

Διαβάστε ακόμα: Παντρεύτηκε η κόρη του «Zara»: Το νυφικό αλλά και το σύνολο που επέλεξε για το γαμήλιο πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα