Η Μαρία Κορινθίου έγινε κατάξανθη για να υποδυθεί τη Βουγιουκλάκη – «Ένα κοινό που έχω με την Αλίκη είναι…»

Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του του 1969 «Η Νεράιδα και το παλικάρι», όπου είχαν πρωταγωνιστήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πρόκειται να πάρει σάρκα και οστά στο θεατρικό σανίδι, από τον Γιώργο Βάλαρη.

Όπως ήδη γνωρίζετε τον ρόλο της «Κατερινιώς» θα υποδυθεί η Μαρία Κορινθίου. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έγινε πολύς λόγος αν η ηθοποιός θα έβαφε τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου, κάτι που τελικά και έκανε. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, βρέθηκε

στην εβδομάδα μόδας και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα τουρμπάνι, ώστε να κρύψει την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Εντούτοις, οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν ότι η ίδια έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου της και δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για το γεγονός.

Θέλοντας να το αποφύγει όμως, απάντησε: «Λοιπόν είναι ώρα να φύγω, είναι ώρα να πηγαίνω, θα τα πούμε θα τα δούμε … θα δούμε»!

Τελικά η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να αποκαλύψει την μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, μέσα από τη φωτογράφηση που έκανε για της ανάγκες του περιοδικού DownTown.

«Ένα κοινό που έχω με την Αλίκη είναι ο πόλεμος που έχω δεχθεί, φυσικά σε άλλα μέτρα και σταθμά» δηλώνει μεταξύ άλλων στο περιοδικό.

«Θα κάνω το Κατερινιώ. Που το έχει υποδυθεί η Αλίκη. Που έχει γραφτεί για την Αλίκη. Τι πως νιώθω; Αλίκη είναι αυτή. Θα έχω παλικάρι τον Παναγιώτη Πετράκη. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τα άκουσε η Κατερίνα Παπουτσάκη που έκανε τη ζωή της Αλίκης. Ένας ηθοποιός ποτέ δεν πάει να κάνει κάποιον άλλο ηθοποιό. Ποτέ. Τον ρόλο ναι. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου, πριν από περίπου ένα μήνα για τον ρόλο της.

Δείτε ακόμη: GNTM: Μετά την οικειοθελή αποχώρηση, αυτή είναι η δεύτερη παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα