Αυτός είναι ο λόγος που ο έφηβος γιος του Γιάννη Μακρή δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του!

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή απασχολεί έντονα τόσο τα Ελληνικά, όσο και τα Αυστραλιανά ΜΜΕ.

«Η Βικτώρια Καρύδα, η σύζυγός του, αγνοεί το παρελθόν του στην Αυστραλία, ενώ γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα. Και ο πατέρας του, έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για τα όσα έχουν συμβεί», μετέφερε ο δημοσιογράφος Μανώλης Ασαριώτης στο Δελτίο Ειδήσεων του ANT1.

Μέλη

της οικογένειας του επιχειρηματία ταξιδεύουν για την Αυστραλία, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ. Ανάμεσα τους σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βικτώρια Καρύδα, η οποία φοβούμενη για την ασφάλεια της ίδιας, αλλά και των δυο της παιδιών σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία.

Το κλίμα φόβου, που επικρατούσε και στην κηδεία, με δεκάδες σωματοφύλακες να βρίσκονται ακροβολισμένοι γύρω από τον Ναό που τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία σχολιάστηκε από τα Αυστραλιανά ΜΜΕ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο έφηβος γιος του Γιάννη Μακρή, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αυστραλία, φοβήθηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα για την κηδεία του πατέρα του. Όπως μάλιστα επισημαίνει άνθρωπος κοντά στον έφηβο, φοβήθηκε τόσο πολύ να πάει στην Αθήνα και δεν χρησιμοποιεί πια το όνομα του πατέρα του.

Το ίδιο φοβισμένοι είναι και οι Έλληνες που γνώριζαν την οικογένεια Μακρή. Κανείς δεν θέλει να μιλήσει για τον Γιάννη και το άνομο παρελθόν του.

«Άνθρωποι που ήξεραν την οικογένεια αποφεύγουν να τοποθετηθούν και να σχολιάσουν, για την ζωή του Γιάννη Μακρή και για τις όποιες δραστηριότητες του στην Αυστραλία. Αυτό που λένε για τους γονείς του είναι ότι ήταν δύο πολύ ωραία άνθρωποι», δήλωσε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, δημοσιογράφος του ελληνικού προγράμματος ραδιοφωνίας CBS.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Αντ1:

Δείτε ακόμη: GNTM: Το concept της φωτογράφισης «πάγωσε» τις διαγωνιζόμενες! «Έχουν αγόρια οι περισσότερες…»

Keywords
Τυχαία Θέματα