GNTM: Αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό – Έβαλαν τα κλάματα οι συμπαίκτριες της

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι με αποκλειστικό spoiler, μια μεγάλη ανατροπή «τάραξε» τα νερά του Greece’s Next Top Model. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του σχολιασμού της φωτογράφησης που έκαναν τα επίδοξα top models, μια διαγωνιζόμενη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αυτή δεν είναι άλλη από την 22χρονη Γαρυφαλιά Καληφώνη.

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω

πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό», είπε μεταξύ άλλων το νεαρό μοντέλο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 6 Νοέ, 2018 στις 1:21 μμ PST

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να μεταπείσει την Γαρυφαλιά, ενώ έδειξε τον έντονο εκνευρισμό της για την απόφαση του μοντέλου.

Η ανακοίνωση της Γαρυφαλλιάς έφερε προ εκπλήξεως της συμπαίκτριες της, οι οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση της. Μάλιστα, μερικές εξ αυτών σχολίασαν ότι το νεαρό μοντέλο προέβει σε αυτή την κίνηση, καθώς διαπληκτίστηκε με τον σύντροφό του.

Ο καλός της ονομάζεται Κωνσταντίνος Κυριάκος και εργάζεται ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη g a r i f a l i a • kalifoni♍ (@garifalia.kalifoni) στις 9 Αύγ, 2018 στις 1:29 μμ PDT

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής μαζί στο κέντρο της Αθήνας, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα