Η νέα «βασίλισσα του κάμπου» φόρεσε το στέμμα της!

SHOWBIZΗ νέα «βασίλισσα του κάμπου» φόρεσε το στέμμα της!Τρίτη, Δεκέμβριος 4, 2018 - 20:52

❱❱ Η 24χρονη Μαρία-Σοφία Πεχλιβανίδου αναδείχθηκε Σταρ Θεσσαλία για το 2018

Αυτή είναι η νέα «βασίλισσα του κάμπου»! Η 24χρονη Μαρία-Σοφία Πεχλιβανίδου κέρδισε φέτος τον τίτλο της Σταρ Θεσσαλία, με την περσινή νικήτρια Μαρία Μπολώση να της

παραδίδει τα σκήπτρα της ομορφιάς, σε μια λαμπερή βραδιά. Δεύτερη τερμάτισε η 19χρονη Μαρία Λαβαντσιώτη, η οποία παρέλαβε κι αυτή το στέμμα της Μις Θεσσαλία 2018 από την προκάτοχό της Νάσια Βασιλειάδου.

Ο Πανθεσσαλικός διαγωνισμός ομορφιάς έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό, καθώς αυτή είναι η πέμπτη χρονιά που διεξάγεται και, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έλαβε χώρα σε πολυτελή χώρο στη Λάρισα.

Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της «Espresso», κριτές της βραδιάς ήταν ο σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Τάνια Κοφινιώτη -η οποία είχε πει on air την επική ατάκα «το Λουτράκι βρίσκεται στον νομό Πελοποννήσου»-, η δημοσιογράφος Μάνια Αλιβιζάτου, η make up artist Μάχη Τριαντάρ, η Μις Ελλάς 2017 Θεοδώρα Σούκια, καθώς επίσης ο δικηγόρος σε Λάρισα και Αθήνα Στέλιος Σούρλας, αλλά και η Ηρώ Δημητροπούλου, η 18χρονη που χαρακτηρίστηκε «πλαστική» από τους κριτές του «GNTM», η οποία καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς φορούσε στέμμα!

φωτό: onlarissa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα