Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τι συμβολίζει η θέση του Κρόνου σε κάθε ζώδιο!

Η Λίτσα Πατέρα ανέλυσε στο Πρω1νό τη σημασία του στη ζωή μας αλλά και τι συμβολίζει αυτός ο πλανήτης σε κάθε ζώδιο. Η αγαπημένη μας αστρολόγος αποκάλυψε πως ο Κρόνος μένει περίπου 2,5 χρόνια σε κάθε ζώδιο και έχει να κάνει με το «πρέπει».

Σε ανταμείβει πάντα για τους κόπους σου ή σε αποδοκιμάζει αν δεν έχεις καταφέρει πολλά πράγματα από αυτά που θα ήθελες και ονειρευόσουν.

Αυτή τη στιγμή ο Κρόνος είναι στον Αιγόκερω και στα μέσα Δεκέμβρη θα μεταφερθεί στο ζώδιο

των Υδροχόων. Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και για τη διαφορά του Δία με τον Κρόνο.

Όπως τόνισε ο πρώτος σου δίνει απλόχερα πράγματα στη ζωή σου είτε τα δικαιούσαι είτε όχι, ενώ ο δεύτερος σου προσφέρει μόνο αν θεωρήσει πως αξίζει να τα πάρεις και αυτά θα έχουν γερές βάσεις και δεν θα είναι επιφανειακά

Η Λίτσα Πατέρα δήλωσε πως αυτή την περίοδο ο Δίας είναι μαζί με τον Κρόνο κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια και είναι κάτι πολύ καλό για όλα τα ζώδια. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις….

Όταν ο Κρόνος είναι στον Κριό τον μαζεύει γιατί σαν ζώδιο είναι αρκετά παρορμητικό και παίρνει συχνά βιαστικές αποφάσεις.

Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στον Ταύρο τον συμβουλεύει και τον βοηθάει να αναλογιστεί και να λύσει σοβαρά θέματα που τον απασχολούν, καθώς ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα σταθερό ζώδιο.

Όταν ο Κρόνος είναι στους Διδύμους, αυτή είναι μια πολύ καλή θέση. Αυτό σημαίνει πως το επικοινωνιακό κομμάτι δεν είναι τόσο έντονο καθώς ο Κρόνος βοηθάει ώστε να γίνει λιγότερο φλύαρο ένα ζώδιο όπως οι Δίδυμοι που σαν χαρακτηριστικό τους το έχουν αυτό

Δες όλα όσα είπε η Λίτσα Πατέρα για τον συμβολισμό του Κρόνου.

Διαβάστε ακόμα: H Λίτσα Πατέρα μας εξηγεί αναλυτικά τι σημαίνει ο Ερμής στον Ταύρο (VIDEO)

Λέων: Έτσι ακριβώς βλέπει όλα τα ζώδια- Με ποια μπορεί να δημιουργήσει σχέσεις;

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τα πάντα για τις καρμικές σχέσεις και τον γάμο

Keywords
Τυχαία Θέματα