H haircolorist της Hilary Duff αποκαλύπτει πως δημιουργεί τα εμβληματικά ξανθά της highlights!

Όταν οι celebrities στο Hollywood θέλουν να αποκτήσουν το τέλειο, ξανθό, κλείνουν ραντεβού με την haircolorist, Nikki Lee. Είναι η ιδιοκτήτρια του διάσημου hair salon, Nine Zero One και expert στις ανοιχτές αποχρώσεις.

Ανάμεσα στις πελάτισσές της είναι η Emma Roberts και η Hilary Duff

κι εμείς θα σταθούμε στην δεύτερη αφού έχει μία από τις ωραιότερες αποχρώσεις ever. Και πιο συγκεκριμένα έχει τα τέλεια highlights.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα η star επισκέφτηκε την Lee προκειμένου να χαρίσει έξτρα λάμψη στις ανταύγειες της και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Και αν πιστεύετε πως η hair ανέβασε απλά μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνετε λάθος.

Έκανε κάτι ακόμη πιο απίστευτο. Αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε.

“Επειδή η Hilary ταλαιπωρεί πολύ τα μαλλιά της με συσκευές θερμότητας, στα γυρίσματα, πρέπει να τα προστατεύσω” είπε η Lee. Για να δημιουργήσει τα highlights χρησιμοποίησε το Joico Blonde Life Powder Lightener σε συνδυασμό με το 20vol LumiShine Developer.

Στη συνέχεια τοποθέτησε αλουμινόχαρτα, αφού προηγουμένως έχει χωρίσει τα μαλλιά σε τούφες.

“Το κλειδί για να παραμείνει η τρίχα υγιής αποφεύγω να ξανοίγω τις άκρες αφού είναι το πιο ευαίσθητο σημείο. Το μόνο που κάνω είναι να απλώνω την In Common’ s Cashmere Fusion Cream, κατά τη διάρκεια της βαφής” κατέληξε η haircolrist.

Κι αφού κρατήσετε σημειώσεις με τις σημαντικές συμβουλές της Lee, ήρθε η ώρα να τις συζητήσετε αναλυτικά με τον δικό σας κομμωτή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Λιπαρή επιδερμίδα: Μήπως φοράτε λάθος μάσκα προστασίας;

Το nail look στο show του οίκου Giambattista Valli είναι αφιερωμένο στο κακό το μάτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα