H μόδα στις μαύρες τσάντες του φθινοπώρου: Τα 7 must have κομμάτια της σεζόν!

Δεν υπάρχει πιο διαχρονικό κομμάτι από μια μαύρη τσάντα. Είτε είναι shoulder bag, belt bag, τσάντα πλάτης, είτε messenger bag, πάντα είναι χρήσιμη και πάντα θέλουμε να την έχουμε στην ντουλάπα μας.

Παρακάτω θα δεις 7 σχέδια που ανακαλύψαμε σε γνωστά brands ώστε να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

#1. Όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν τόσο περισσότερο νιώθουμε άνετα να κρατάμε τσάντες με γούνα. Η γούνα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στις εμφανίσεις μας και στα BSB

βρήκαμε ένα υπέροχο σχέδιο που θα σε συντροφεύσει στις καθημερινές εμφανίσεις σου στην πόλη.

#2. Ακόμα ένα σχέδιο που έχουμε αγαπήσει και έχουν αγαπήσει πολλές influencers! Η messenger bag σε boho style είναι μια φανταστική επιλογή για να τη φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

#3. Τα κρόσσια (κάθε μορφής) και οι μεταλλικές λεπτομέρειες κυριαρχούν και φέτος στις τσάντες μας και η αλήθεια είναι πως έχουμε εκστασιαστεί με αυτή την τσάντα από BSB.

#4. Τα belt bags είναι αγαπημένη μας επιλογή και φέτος και μάλιστα προτιμάμε πλέον ν α τα φοράμε χιαστί στο στήθος. Στο brand Carpisa ανακαλύψαμε αυτό το υπέροχο σχέδιο που είναι μίνιμαλ και ταιριάζει με κάθε outfit.

#5. Mια shoulder bag σαν και αυτή της φωτογραφίας είναι ιδανικό κομμάτι για τις καθημερινές εμφανίσεις σου στο γραφείο.

#6. Στην Carpisa θα βρεις υπέροχα τσαντάκια που θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση και θα αναβαθμίσουν τα look σου εύκολα και οικονομικά.

#7. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες προσθέτουν τα backpacks στο καθημερινό τους styling. Στην Carpisa βρήκαμε αυτό το σχέδιο που θα ταιριάξει εύκολα με αθλητικές αλλά και casual εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: 10 τρόποι για να κάνεις styling στο αγαπημένο σου oversized φούτερ (VIDEO)

H Fashion Editor του Faysbook.gr σου αποκαλύπτει με βίντεο όλα τα tips για μαλλιά που δεν φριζάρουν ποτέ!

Steal the Look: Τα φθινοπωρινά looks της Negin Mirsalehi θα σε εμπνεύσουν πολύ…

Keywords
Τυχαία Θέματα