Η λάμψη στην επιδερμίδα της Chrissy Teigen οφείλεται σε μία μάσκα που πρέπει να αποκτήσετε πριν τις γιορτές

Η Chrissy Teigen είναι πάντα λαμπερή. Ακόμη κι όταν ανεβάσει video με τη μητέρα της να μαγειρεύουν στην κουζίνα της. Ή όταν βγαίνει για ψώνια με τα παιδιά της, χωρίς μακιγιάζ, στο κέντρο της πόλης. Ναι, δεν λάμπει μόνο επειδή είναι ευτυχισμένη. Έχει ένα μικρό μυστικό και πιο συγκεκριμένη μια μάσκα λάμψης και σύσφιξης στην οποία ορκίζεται. 

Φυσικά και την αποκάλυψε. Πρόκειται για την GlamGlow Gravity Mud Firming Treatment. Είναι η ασημένια peel-off μάσκα που λατρεύουν οι imfluencers

και παράλληλα όλες εμείς. H Teigen μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στα stories της, με τη συγκεκριμένη μάσκα απλωμένη στο πρόσωπο της σχολιάζοντας πως δεν πρόκειται για διαφήμιση, την αγαπάει στ’ αλήθεια πολύ.

Η GlamGlow Gravity Mud Firming Treatment είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Μόλις την απλώσετε στην επιδερμίδα είναι λευκή αλλά στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε ασημένια. Ένα μικρό θαύμα δηλαδή. Στην ουσία είναι θεραπεία που συσφίγγει το δέρμα αφήνοντας αποτέλεσμα lifting χάρη στο εκχύλισμα γλυκόριζας και marshmallow που περιέχει στη σύνθεση της.

Εφαρμόζετε τη μάσκα με το πινέλο που υπάρχει στη συσκευασία. Φροντίστε να απλώσετε ένα πολύ λεπτό στρώμα στο πρόσωπο σας.  Χαλαρώστε στον καναπέ σας και αφήστε τη να δράσει για 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια και αφού έχει πλέον στεγνώσει την αφαιρείτε μονοκόμματα με τα δάχτυλα σας.  Προσοχή, δεν ξεπλένετε, βγαίνει πολύ εύκολα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε 1-2 φορές την εβδομάδα, ειδικά τις μέρες που είστε ιδιαίτερα κουρασμένες.

Όπως καταλαβαίνετε είναι ότι καλύτερο για τις γιορτές. Πριν από το βράδυ των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς μια μάσκα σύσφιξης και λάμψης επιβάλλεται και η συγκεκριμένη είναι ότι καλύτερο. Επίσης έχουμε να σας πούμε πως είναι σχετικά οικονομική αφού κοστίζει περίπου €17 η μικρή συσκευασία και σχεδόν  €34 η κανονική. Ναι, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Εμπιστευτείτε εμάς και την Chrissy που έχει στο πλάι της τον πιο sexy άνδρα του πλανήτη και αυτό λέει πολλά.

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ σας γεμίζει αστέρια και γίνεται το πιο λαμπερό της χρονιάς

Η Θεανώ Μπέλλα έχει εντοπίσει τα 3 λάθη που κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να σταματήσετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα