Το look της Φαίης μας στο party του περιοδικού YOU!

Το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η επιτομή της κομψότητας και το πιο διαχρονικό κομμάτι που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Οι λόγοι είναι πολλοί και σημαντικοί. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις εποχές, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και είστε πάντα in fashion, άσχετα με τις τάσεις που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μόδας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο πάρτι του περιοδικού YOU

για τα έξι χρόνια λειτουργίας του. Το μικρό μαύρο φόρεμά της που ανήκει στην εταιρεία μόδας BSB όμως είχε μια λεπτομέρεια που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.

Αναφερόμαστε στα φτερά, που υπήρχαν στο τελείωμά του και είναι από τα hot trends του Χειμώνα γιατί πολύ απλά προσθέτουν την αναγκαία δόση γκλάμουρ και κίνησης, τόσο στα φορέματα τις φούστες και τα πανωφόρια, όσο και στα αξεσουάρ.

Το look της, που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της προσωπικής της στυλίστριας, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές μπότες με τετράγωνο τακούνι Mark Milan– έτσι το look της έγινε ακόμα πιο φρέσκο και σημερινό- και ένα ασπρόμαυρο τσαντάκι Vassilis Zoulias.

Τέλος το μακιγιάζ της που έγινε από τη Γωγώ Νικηφοράκη ήταν σε γήινες αποχρώσεις και τα μαλλιά της πιάστηκαν σε ένα banana bun, αγαπημένο χτένισμα όλων των σταρ του παλαιού κινηματογράφου, όπως η Brigitte Bardot.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Μια ματιά ακόμα:

H πασίγνωστη influencer Julie Sarinana μας δείχνει πώς να φορέσουμε τo slip dress μέσα στον χειμώνα- Μια ιδέα που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ

Τα 7 ρούχα και αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται αυτόν τον χειμώνα οι Νεοϋορκέζες- Tι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες της Αμερικής;

To office look της Ελένης Φουρέιρα που «έριξε» το instagram!- Δες τι φόρεσε η star στον ημιτελικό του The Final 4

Keywords
Τυχαία Θέματα