5 συμβουλές για να αγοράσεις το κατάλληλο πανωφόρι για αυτόν τον χειμώνα

H αγορά ενός παλτό δεν είναι εύκολη υπόθεση και γι’αυτό κάθε χειμώνα προσπαθούμε να σε ενημερώσουμε σωστά ώστε να κάνεις την πιο ιδανική αγορά που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου. Παρακάτω θα δεις τα 5 tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να επιλέξεις σωστά το τέλειο πανωφόρι.

Tip #1: Tα πολύ μακριά παλτό είναι πάντα μια σωστή επιλογή γιατί θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση ακόμα και αν φορέσεις φόρμες και sneakers.

Επίλεξε ένα μακρύ μάλλινο παλτό και διάλεξε μια απόχρωση που θα ταιριάξει σε κάθε σου σύνολο, όπως μπεζ, ζαχαρί ή μαύρο.

Tip #2: Aν θέλεις ένα πιο κοντό πανωφόρι τότε θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα κοντό jacket που να είναι αρκετά δραματικό για να δώσει στιλ στην εμφάνισή σου.

Tip #3: To teddy coat είναι μια ακόμα επιλογή που μπορείς να κάνεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φορέσεις με κοστούμι και sneakers ή με μάξι φόρεμα και γόβες.

Tip #4: Τα puffer jackets είναι τα αγαπημένα jackets όλων των γυναικών στη Νέα Υόρκη. Μπορείς να το συνδυάσεις με καλό αλλά και casual ντύσιμο σε κάθε περίσταση! Μπορείς να επιλέξεις μαύρο, γκρι ή μπλε αλλά και πιο έντονες αποχρώσεις, όπως κίτρινο, πράσινο ή κόκκινο.

Tip #5: Φέτος οι σχεδιαστές εμπνέονται από παλαιότερες δεκαετίες και σου προτείνουν vintage inspired jackets που θα αναβαθμίσουν στον λεπτό την εμφάνισή σου. Τα vintage πανωφόρια μπορούν να δώσουν εύκολα στιλ σε κάθε look χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για αυτό.

Διαβάστε ακόμα: H πασίγνωστη influencer Julie Sarinana μας δείχνει πώς να φορέσουμε τo slip dress μέσα στον χειμώνα- Μια ιδέα που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ

Τα 7 ρούχα και αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται αυτόν τον χειμώνα οι Νεοϋορκέζες- Tι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες της Αμερικής;

To office look της Ελένης Φουρέιρα που «έριξε» το instagram!- Δες τι φόρεσε η star στον ημιτελικό του The Final 4

Keywords
Τυχαία Θέματα