Το πιο εντυπωσιακό make up look της εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο είναι εμπνευσμένο από το Studio 54

Στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο τελικά παρουσιάστηκαν τα ωραιότερα και πιο εκκεντρικά beauty looks. Από αλλού τα περιμέναμε (βλ. Νέα Υόρκη) και από αλλού μας ήρθαν. Στο show της Mary Katratzou ο haircolorist Josh Wood δημιούργησε hair looks εμπνευσμένα από τα σύννεφα και τον ουρανό και είναι σίγουρο

ότι τη συγκεκριμένη τάση πολύ σύντομα θα την υιοθετήσουν celebrities και μη.

Επίσης στον Οίκο Burberry είδαμε bourlesque χτενίσματα και μακιγιάζ με το κόκκινο κραγιόν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Τα αξεσουάρ μαλλιών παραμένουν ως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις με τα στέμματα να αντικαθιστούν τα headbands.

Και τέλος αλλά όχι τελευταίο στη σειρά ως τάση, είναι το μακιγιάζ που είδαμε στον εναλλακτικό Οίκο Halpern. Εμπνευσμένο από το θρυλικό Studio 54 και το άφθονο glitter, η λάμψη στα μάτια πήρε νέα διάσταση. Με Sparkling Disco διάθεση, είναι μια ωδή στην υπερβολή των late 70’s και 80’s. Για την ακρίβεια, το ball room του Park Lane Hotel μετατράπηκε σε club όπου τα μοντέλα ντυμένα με λαμέ φορέματα και μεταμοντέρνες κάπες θύμιζαν έντονα την Jerry Hall και την Bianca Jagger.

Στα μάτια απλώθηκαν τεράστιες δόσεις χρυσού glitter δημιουργώντας ένα glam make up look άνευ προηγουμένου. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι make up artists εφάρμοσαν φύλλα χρυσού στα βλέφαρα σε μια έξαρση υπερβολής που αν μην τι άλλο είναι εντυπωσιακή. Τα φύλλα χρυσού αλλά και το glitter έφτασαν μέχρι τα φρύδια και σε κάποιες περιπτώσεις πάνω από αυτά δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N I S H A S I R P A L (@nishasirpal_makeup) στις 16 Φεβ, 2019 στις 8:39 πμ PST

O hairstylist Sam McKnight βρέθηκε στα παρασκήνια και αυτού του show για να προσφέρει τις υπηρεσίες του χαρίζοντας στα μοντέλα sleek κότσους που ταίριαζαν απόλυτα με το cat eye look και την έντονη disco ατμόσφαιρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μοντέλα με τη συγκεκριμένη αμφίεση θα μπορούσαν άνετα να φύγουν κατευθείαν από τη πασαρέλα για το πιο διάσημο Λονδρέζικο club αφού το look είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους μέρη και περιστάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο προϊόν που πρόκειται να λανσάρει η Kylie Jenner είναι έκπληξη

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Harper Beckham και η Anna Wintour;

Keywords
Τυχαία Θέματα