Η κίνηση είναι ζωή και ήρθε η ώρα να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας

H κίνηση είναι ζωή.  Η άσκηση, το τρέξιμο, το κολύμπι ακόμη κι ένας απλός περίπατος στην πόλη. Οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε πίσω από ένα γραφείο και μπροστά από έναν υπολογιστή για ώρες. Αμέσως μετά το μόνο που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στο σπίτι για να πάρουμε τη θέση μας στον καναπέ μπροστά από την τηλεόραση. Η μοναδική κίνηση που κάνουμε είναι το περπάτημα από το γραφείο μέχρι το αυτοκίνητο.

Και φυσικά όλοι γνωρίζουμε πως είναι λάθος.

«Όσο κινείσαι, ζεις περισσότερα». Ναι είναι το μότο της καμπάνιας του αποσμητικού Rexona

αλλά δεν πρόκειται απλά για ένα μήνυμα καμπάνιας. Πρόκειται για μια μεγάλη αλήθεια που οι περισσότεροι από εμάς αποφεύγουμε να παραδεχτούμε,  απορροφημένοι από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο στόχος της νέας καμπάνιας του Rexona είναι να μας αφυπνίσει,  να μας θυμίσει, να μας ενθαρρύνει και να μας εμπνεύσει ώστε να βάλουμε  περισσότερη κίνηση στην ζωή μας, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας.

«Στο ξεκίνημα μίας νέας μέρας με περισσότερη κίνηση, δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις και απογοητεύσεις, παρά μόνο προσπάθεια». Είναι λόγια του πρωταγωνιστή  της καμπάνιας Στέφανου Τσιτσιπά. Ναι είναι εκείνος που όλοι μας θαυμάζουμε και γνωρίζουμε πως όλα όσα έχει πετύχει είναι αποτέλεσμα μιας ατελείωτης κίνησης.

Ο Στέφανος είναι ο διακεκριμένος, νεαρός  Έλληνας τενίστας που όλοι μας γνωρίζουμε. Με μεγάλη προσπάθεια και πείσμα κατάφερε να φτάσει στους κορυφαίους στην παγκόσμια κατάταξη.  Αλλά δεν τον αγαπάμε μόνο επειδή έφτασε στην κορυφή. Υπάρχουν και πολλά ακόμη: Το επίπεδο ήθους και η νοοτροπία που αναδεικνύει με τις δηλώσεις του μετά από κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δείχνουν έναν άνθρωπο μαχητικό αλλά και ταπεινό που εστιάζει στην εμπειρία και προχωρά πάντα μπροστά.

Είναι ένας νεαρός άνδρας που ταξιδεύει, αθλείται, γελάει, χαίρεται την παρέα των φίλων του και ταυτόχρονα είναι προσηλωμένος στους στόχους τους. Κυρίως όμως μεταφέρει σε όλους εμάς τη θετική του ενέργεια. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία  που έκαναν τον Στέφανο την ιδανική επιλογή, όχι απλά για να είναι ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας, αλλά το πρόσωπο που θα δημιουργήσει ένα κίνημα υπέρ της κίνησης.

Αφορμή για αυτή την καμπάνια είναι η τεχνολογία Motionsense του Rexona που όσο κινείσαι, σε προστατεύει, στηρίζοντας την κίνηση στην πράξη. Η καμπάνια αγγίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα προϊόν, μιλάει για τη ζωή και προτρέπει όλους να την ζήσουν περισσότερο, ξεκινώντας από τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Το χτένισμα της Kendall Jenner στο γάμο της Hailey Bieber έρχεται από τα 90’s και μας αρέσει πολύ!

11+1 minimal φθινοπωρινά nail looks που μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και μόνες σας

Keywords
Τυχαία Θέματα